USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліція розшукує свідків аварії поблизу Забороля, у якій згоріло авто

19 Листопада 2019 14:10
Поліція Волині розшукує свідків ДТП, яка трапилась поблизу села Забороль.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Волинській області.

Співробітники Луцького районного відділення поліції встановлюють свідків ДТП, котра трапилася 7 жовтня о 6:45 на автодорозі, сполученням «Устилуг-Луцьк-Рівне», між селами Забороль та Богушівка Луцького району за участі автомобілів «Toyota Auris» та «Toyota Avensis».
Нагадаємо, внаслідок ДТП обидва водії та двоє пасажирів «Toyota Auris», серед яких п’ятирічна дівчина, отримали тілесні ушкодження. Постраждалих госпіталізували. Всі потерпілі – жителі Волинської області. У результаті зіткнення автомобіль «Toyota Auris» загорівся. Легковик «Toyota Avensis» зазнав значних механічних ушкоджень.
За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

З метою повного, всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження поліцейські звертаються до громадян, котрі були свідками аварії, невідкладно повідомити до поліції за номерами телефонів: 099-230-15-88 або 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Водій Показати IP 19 Листопада 2019 14:22
Опам’яталися, коли хлопчина, який був в одній з машин, так і не вийшов із коми і помер. Кому треба ваші свідки? Дитини не повернеш з того світу
1 Показати IP 19 Листопада 2019 14:28
20 річний хлопець помер. Горе в сім"ї, допоможіть встановити правду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus