USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Поліція розслідує підпал на луцькому «Авангарді», влаштований львівськими вболівальниками

10 Червня 2019 14:55
Слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна під час футбольного матчу на стадіоні «Авангард» у Луцьку, інформує поліція Волині.

У суботу ввечері, 8 червня, під час футбольного матчу між командами «Волинь» ( Луцьк) та «Карпати» (Львів) на стадіоні «Авангард» вболівальники львівського футбольного клубу зривали з трибун сидіння та підпалювали їх. Вогонь загасили працівники Державної служби надзвичайних ситуацій, ніхто з людей не постраждав.

Поліція за фактом умисного пошкодження майна проводить досудове розслідування в ході якого будуть встановленні всі обставини кримінального правопорушення та особи причетні до його скоєння.

Санкція статті визначає покарання у вигляді, зокрема, штрафу, чи громадських або виправних робіт. Найсуворіше покарання - обмеження волі або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Павлик Морозов Показати IP 10 Червня 2019 15:04
Так звана поліція зараз ніяка. То можна було навіть не відкривати кримінального провадження тому, що винних не знайдуть, а тому до відповідальності і близько нікого не притягнуть. Тим більше якщо злочин скоєний лемками. Удачі Волинській поліції.
Лучанин Показати IP 10 Червня 2019 15:22
Що там розслідувати і встановлювати. Чому не затримали львівян на місті скоєння злочину. Якийсь бред, а не робота поліції.
Billl Показати IP 10 Червня 2019 15:36
І так ясно хто це зробив , інтернет класна штука
Студенти Показати IP 10 Червня 2019 19:40
Та штрафанути той лемківський клуб і все, а вони швидко знайдуть, свої ж..
5.45 Показати IP 10 Червня 2019 21:34
Дикарі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus