USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Поліція відпустила чоловіка, який в Олиці роздавав виборцям гроші від Порошенка

13 Квітня 2019 14:34
Поліція відпустила чоловіка, який у селищі Олика Ківерцівського району роздавав людям гроші від кандидата в президенти Петра Порошенка.

697 тисяч купюрами по 500 гривень – саме стільки грошей чоловік на ім’я Владислав Шустер привіз до Олики, щоб роздати людям, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Поліція до п’ятої ранку переписувала номери всіх кюпюр. Після чого Владислава Шустера вивели із селищної ради та посадили у поліцейську машину. Начальник Ківерцівського відділення поліції сказав, що чоловіка везуть до відділку.

Однак вже через годину, на Липинського, 9, до будинку, де орендував квартиру Владислав Шустер, під’їхало кілька поліцейських автомобілів.У під’їзд будинку заходять слідчі, начальник Ківерцівського відділення поліції та Владислав Шустер – чоловік, який в Олиці роздавав людям гроші від Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:«Я ПОЛІЦІЇ СКАЖУ, ЩО НІЧОГО НЕ ПЛАТИЛИ»: ЯК ІНСТРУКТУВАЛИ УЧАСНИКІВ СІТКИ ПОРОШЕНКА НА ВОЛИНІ. ВІДЕО

Через кілька годин поліцейські залишають будинок без Владислава Шустера. Очевидно, що він залишився в будинку.

Попри резонанс поліція увесь день відмовлялася будь-що коментувати.

11 квітня по обіді Начальник Головного управління нацполіції Волинської області Петро Шпига у телефонному коментарі зазначив, що двоє чоловіків, які можуть бути причетні до роздачі грошей – не затримані і з ними проводяться слідчі дії.

Детальніше – у сюжеті.
Нагадаємо, у селищі Олика Ківерцівського району прямісінько у приміщені селищної ради представник Петра Порошенка роздавав людям гроші. Близько мільйона гривень – таку суму привезли для того, аби розплатитись з «волонтерами», агітаторами учасниками сітки з підкупу на користь Порошенка.

Як повідомив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини депутат Волиньради Олександр Омельчук, про заплановану виплату коштів йому вдалось дізнатись завдяки ініціативі по виявленню сітки з підкупу, яку він започаткував у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus