USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Поліція завела кримінал на осіб, які перешкоджали демонтажу Старого ринку

11 Лютого 2020 15:33
Слідчі Луцького відділу поліції за процесуального керівництва Луцької міськрайонної прокуратури розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 350 Кримінального кодексу України, інформує поліція Волині.

Учора, 10 лютого, до поліції із заявою про перешкоджання департаменту муніципальної варти виконувати рішення про демонтаж металевих конструкцій на частині Центрального ринку звернулася Луцька міська рада.

У заяві до поліції йдеться, зокрема, що працівники муніципальної варти планували демонтаж паркану навколо ринку, який розміщено без дозвільних документів. Однак не змогли його розпочати, адже їм у цьому перешкоджали підприємці та невідомі особи.

Слідчі Луцького відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 350 Кримінального кодексу України. Йдеться про погрозу або насильство щодо службової особи, застосованих з метою припинення діяльності службової особи. Санкція статті визначає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені та перевірені всі обставини кримінального правопорушення.

Разом з тим, повідомляється, що вчора близько 11 години на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення від одного із керівників муніципальної варти про перешкоджання невідомими особами здійсненню демонтажу паркана на ринку. На місце відразу ж прибула слідчо-оперативна група. Однак особа, котра телефонувала до поліції, відмовилася від написання заяви та надання пояснень. Поліція не допустила порушень публічної безпеки та порядку під час демонтажу паркану на ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Укрпошта Показати IP 11 Лютого 2020 15:50
То як там Вусенко поновити на посаді є ж і рішення суду агов муніціпали?
АС Показати IP 11 Лютого 2020 16:42
Цей базар знесуть до березня
про Показати IP 11 Лютого 2020 16:51
казав сліпий побачимо
АС до про Показати IP 11 Лютого 2020 18:48
Напевно раніше, в березні вже ремонт починати треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus