USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Політики намагаються розірвати Україну і розколоти націю, – Ігор Палиця

17 Липня 2020 15:07
Народний депутат від Луцька, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця вважає, що політичні сили розривають народ по шматках.

Цими думками політик поділився в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на «1+1», пише «ТСН.ua».

«Я голосував за Зеленського, тому що я хотів, щоб пішов Петро Олексійович Порошенко. Щоб він припинив казати, в яку церкву ходити, а в яку не ходити, якою мовою розмовляти, а якою не розмовляти. У нас єдина державна мова», – висловився парламентар.
Більше того, Ігор Палиця дорікнув партії «Європейська солідарність» тим, що вона організувала мітинг на підтримку української мови у Верховній Раді.

«Це робиться тому, що ця політична сила знає, що ніколи вже її представники не стануть президентами. Інша політична сила, яка забирає голоси «Слуги», каже, що без Криму ми не зможемо обрати свого президента. І вони хочуть розділити, розідрати країну – і стати князьками кожен на своїй території», – наголосив нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 17 Липня 2020 15:28
Петрович 100% правий!!!!!!!
правдиваЯ Показати IP 17 Липня 2020 17:31
ПОП вже дістав всіх!!! Нехай гроші на вакцину дасть, а не на мітинги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus