USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.80 41.20
  • PLN 10.16 10.44

Положинський розчарувався в поляках

20 Квітня 2012 15:49
Олександр Положинський з повагою ставиться до польського рішення не запрошувати гурт «Тартак» на концерт у Люблін. Утім, йому прикро, що поляки розчарували його в собі.

Про це він розповів 19 квітня під час чат-конференції на «Волинських Новинах».

Під час чату користувач walerjan попросив Положинського прокоментувати інформацію, що польські студенти закликають бойкотувати концерти «Тартака» в Польщі.

«Я поки що чув про те, що виступили проти одного нашого концерту в Любліні. Але, якщо поляки не захочуть і інших наших концертів, то це їхнє право і їхній вибір. Зрештою, мене як українського музиканта більше цікавлять концерти в Україні», - заявив Положинський.

Музикант також додав, що такі дії з боку наших сусідів його розчаровують. «Звичайно, дуже прикро, що поляки так розчаровують мене в собі. Я вважав їх більш сучасними і більш європейськими людьми. А те, що вони демонструють, свідчить про мою помилку», - сказав Олександр Положинський.

Нагадаємо, люблінська влада вирішила не запрошувати український гурт «Тартак» на відзначення Днів студентської культури. Основна причина – те, що колектив прославляє лідера ОУН Степана Бандеру та Українську повстанську армію.

ЧИТАЙТЕ ПОВНУ ВЕРСІЮ РОЗМОВИ ІЗ САШКОМ ПОЛОЖИНСЬКИМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Пилип Показати IP 21 Квітня 2012 04:59
Совість Волині - кінчений зад...т.
Komorowski. Показати IP 21 Квітня 2012 08:02
Jakby polski gurt proslavljav Stalina i Lenina z Gitlerom, to ya sumnivayusja chy buv by takij gurt zaproshenyj na koncerty do UA...
Іван Козолуп Показати IP 21 Квітня 2012 10:29
Дуже дивно читати, як кінчений комуняка із мордою сраліна на авці славить Святе Боже Ім'я. Хоча, може це і добре, значить скоро Бог наверне його до хороших вчинків.
Журналіст Показати IP 21 Квітня 2012 13:05
"...Нагадаємо, люблінська влада вирішила не запрошувати український гурт «Тартак» на відзначення Днів студентської культури. Основна причина – те, що колектив прославляє лідера ОУН Степана Бандеру та Українську повстанську армію..." Це неправда. Люблінська влада вирішила не запрошувати Тартак, тому що її про це попросили люблінські студенти, які "не хотіли провокацій". Це не ініціатива влади Любліна.
vov4ik Показати IP 21 Квітня 2012 15:29
Та нах Сашкові ті пшекі Хай слухають свою Х-ню он вчора як луцьк порвали Красавци А УПА і Бандера це наша історія і сторінку з неї не вирвеш Алюблінських студентів ми ЗУСТРІНЕМ на Євро
штурмбанфюрер кгб Показати IP 22 Квітня 2012 08:46
хлопці , для чого с..ся з поляками та між собою також?"Безсовісні" антіукри лише потішатимуться і писатимуть , мовляв , хохли тільки і вміють ,що гадити собі і полякам. А в польщі нема гуртів ,які б хоч натяками прославляли московію, сталіна ,лєніна чи більшовизм .На цій основі з пшеками і треба шукати хоч якусь спільну мову
Pavel Показати IP 22 Квітня 2012 10:28
Бив Бандера, і німаку і комуняку - це факт. Краще треба розібратись, що вони робили на українській землі? Може москалі тут вчили нас української мови та допомагали в чомусь? Гнобили голодом скоти, а інші нападали зі зброєю в руках, тому ОУН і бив скотів на СВОЇЙ землі, а нам потрібно про це пам'ятати до скону!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus