USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польща скасувала обов’язковий карантин для українців. Є обмеження

2 Липня 2020 09:33
Польща скасувала обов'язковий 14-денний карантин для громадян України, які прибувають у країну літаками.

Про це повідомило Польське радіо.

У польській прикордонній службі нагадали, що після скасування контролю на внутрішніх кордонах ЄС відсутній санітарний контроль та обов'язок проходити карантин для новоприбулих.

«Від 1 липня 2020 року пасажири літаків, які прибувають з України до Польщі, звільняються від зобов'язання пройти 14-денний карантин», - йдеться у повідомленні.

При цьому на зовнішньому кордоні ЄС продовжують діяти обмеження, зокрема щодо обов'язкового карантину.

Так, на кордоні Польщі з Україною, Білоруссю і Росією в'їзд іноземців досі обмежений. Вони можуть потрапити в країну тільки в деяких пунктах: Дорогуськ (з української сторони - Ягодин), Корчова (з української сторони - Краковець), Гребенне (з української сторони - Рава-Руська) і Медика (з української сторони - Шегині).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus