USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Польщу замело снігом, десятки тисяч людей залишилися без світла

26 Січня 2021 14:52
Інтенсивні снігопади у понеділок і в ніч на вівторок залишили без світла понад 80 тисяч поляків на сході та південному сході країни.

Найскладніша ситуація зберігається у сусідніх з Україною Підкарпатському та Люблінському воєводствах РП та Підляському воєводстві на північному сході країни, повідомляє Укрінформ із посиланням на TVN24.

За інформацією у Твітері заступника голови Урядового центру безпеки Польщі Гжегожа Свіща, за минулу добу рятувальники виїжджали на виклики у зв’язку із сильними опадами 675 разів, найбільше – у Підкарпатському (341) та Люблінському воєводствах (114). Станом на 7-му ранку вівторка понад 81 тис. споживачів електроенергії залишалися у Польщі без світла. Найбільше викликів стосувалося усунення поламаних дерев з доріг та аварій ліній електропередачі. За минулу добу в окремих районах сніговий покрив сягав 25 сантиметрів.

Читати ще: В Україні через хуртовину без світла вже 270 населених пунктів, на Волині – 67

Згідно з прогнозами польських метеорологів, інтенсивні опади у східних регіонах Польщі триватимуть і у вівторок, де може випасти ще до 10 см снігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus