USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Польські чиновники привезли у Луцьк 5 вантажівок гуманітарної допомоги

7 Квітня 2022 17:59
Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся із делегацією з Республіки Польща на чолі з віцемаршалком сеймику Люблінського воєводства Міхалом Мулавою та президентом міста Замость Анджеєм Внуком, які особисто привезли 5 вантажних бусів гуманітарної допомоги продуктів харчування, засобів гігієни та медикаментів. Допомога буде надана військовим, переселенцям та в міста, які цього потребують.

Про це йдеться на сторінці мера у Фейсбуці.

«Подякував гостям за сміливість, які в непростий для України час, завітали до нашого міста та привезли гуманітарну допомогу. Розповів їм, як наше місто та Волинь готувались до можливого вторгнення ворога на півночі області з перших днів війни та ситуацію станом на сьогодні. Зокрема, про підтримку вимушено переміщених осіб, яких зараз в Луцьку близько 15 тисяч.

З початком війни, Польща для нас стала сестрою. І в знак вдячності, ми розмістили прапор цієї країни у нас на фасаді міської ради.

Розповів, як Луцьк живе сьогодні. Зараз економіка в місті поступово відновлюється. Також працюємо над тим, як прийняти бізнес з інших міст, де здійснювати економічну діяльність неможливо та шукаємо ринки збуту для наших підприємців.

Запропонував попрацювати над експортом в Польщу товарів, що виробляються в нашій громаді для підтримки наших підприємств та підприємців», – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus