USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Псевдоволонтери називаються працівниками Луцькради», – Ігор Поліщук закликав перевіряти інформацію

16 Березня 2022 10:35
У ранковому зверненні 16 березня Луцький міський голова Ігор Поліщук поінформував, що ніч у громаді минула без обстрілів, кордони Волинської області не порушено. Увесь громадський транспорт працює у режимі вихідного дня, наразі цього достатньо. Всі комунальні підприємства, установи, організації підтримують життєдіяльність міста в поточному режимі.

«Після зими прибираємо, чистимо зливові каналізації, аби місто було в порядку», – сказав міський голова.

Він повідомив, що доволі частими стали випадки, коли різні волонтери або псевдоволонтери називаються працівниками Луцької міськради:«Прошу вас бути уважними, адже і в такий складний час, який переживає наша країна, є люди, які хочуть нажитися на допомозі. Єдиний волонтерський центр, з яким ми співпрацюємо на постійній основі, – це Єдиний комунікаційний центр. Будьте уважні та перевіряйте інформацію».
Також Ігор Поліщук повідомив і про допомогу від Луцька для інших українських міст:«Ми допомагаємо різним містам: переважно це Київ, Київська область, трошки Дніпро та інші міста, де є складна ситуація і гуманітарна катастрофа або міста, де є критична кількість біженців. Вчора відправили на Вишгород 20 тонн вантажу для людей, які критично потребують допомоги. Якщо ви бажаєте долучитися до допомоги ЗСУ, теробороні, батальйону «Луцьк» або ж біженцям, звертайтеся в драмтеатр у Центр допомоги. Долучайтеся, якщо маєте можливість».

Окрім того, Ігор Поліщук вчергове наголосив, що варто дуже ретельно переглядати інформацію.

«Отримую велику кількість повідомлень, в яких люди перепитують, чи правдивий той чи той допис у Facebook – що через пів години відбудеться наступ, що помічено військову техніку. Є офіційні джерела, прошу вас користуватися ними. Не дайте можливості маніпулювати вашими емоціями, свідомістю та спонукати вас до імпульсивних вчинків, які можуть зашкодити вам, вашим рідним та оточенню», – закликав міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus