USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помер волонтер, якого на Донбасі побили за українську мову

6 Грудня 2019 14:02
В Лимані Донецької області помер 37-річний волонтер Артем Мирошниченко.

«Помер не від кулі російського окупанта чи їхнього посібника. Не від ворожого ГРАДу. Помер через ненависть до української мови з боку місцевих тітушок, які почувши його мову, здійснили на нього напад», – написав у Facebook голова правління ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини» Станіслав Федорчук, повідомляє Gazeta.ua.

Лікарі безуспішно боролися за життя чоловіка. Про смерть повідомив брат Артема Сергій Мірошниченко.

«Сьогоднішня смерть Артема Мирошниченка – це черговий злочин проти України. Це не хуліганська бійка з летальним результатом, як нас будуть переконувати місцеві поліцейські. Це продовження війни проти справжніх українців. Тому коли ви почуєте або побачите виродків, які будуть вам розказувати про те, як потерпає «російськомовне населення Донбасу», нагадайте їм про Артема та сотень тих, кого вже не повернути», – заявив Федорчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ф Показати IP 6 Грудня 2019 14:33
«Личные вещи во время нападения не были похищены. Полиция установила, что нападавших было двое. Одному 16 лет, ранее несудим, а второй 17 лет, судимый за ограбление в прошлом году. 16-летний напал на Артема, избил и бросил головой о плиту. Другой просто наблюдал. Оба нападавших были пьяны. Впоследствии суд отправил одного из них под домашний арест. На суде парень объяснил, что побил Мирошниченко, ибо занимался боксом и единоборствами и хотел «проверить свои навыки борьбы»
777 Показати IP 6 Грудня 2019 14:58
Сильно сомневаюсь,что все именно так было.но.если это так,отморозков надо найти и судить и не важно на каком языке они разговаривают.
555 Показати IP 7 Грудня 2019 14:58
Ну для чого таке писати. Немає даних, що його побили за українську мову, немає. Таку версію висунули знайомі Мирошниченка. Це їхні здогадки, які всі інформ агентства розповсюджують як стверджений факт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus