USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Померла дівчина, яка постраждала у харківській ДТП

26 Жовтня 2017 11:01
Серце 25-річної Діани Берченко зупинилося о 9:45 ранку.

Кількість загиблих у результаті трагічної аварії на вулиці Сумській у Харкові зросла – у лікарні померла одна з потерпілих сестер. Про це повідомляє агенція УНІАН із посиланням на прес-службу Харківської ОДА.

Мова - про 25-річну Діану Берченко. Її серце зупинилося о 9:45 ранку четверга, 26 жовтня. Директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Харкова Юрій Сидоренко у Facebook написав: "Жертв аварії вже 6. Сьогодні у лікарні померла Діана".

Її старша сестра Оксана, яка у цій аварії втратила чоловіка, – досі у тяжкому стані. Втім вона прийшла до тями та почала самостійно дихати, як передає "5 канал". Тож загиблих тепер шестеро, а ще п'ятеро постраждалих й досі у лікарнях.



Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 18 жовтня на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus в'їхав у натовп пішоходів. У результаті аварії загинули шестеро осіб, ще шестеро травмовані. Їх особи вже встановлені.

Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus. Як з'ясувалося згодом, вона брала участь в незаконних вуличних перегонах, тому навіть не намагалася загальмувати в момент зіткнення. Під час суду 20 жовтня експертиза виявила сліди опіатів в крові жінки.

20 жовтня суд обрав Зайцевій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus