USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.86

ДТП за участю кортежу Ярославського: у поліції заявили про замивання слідів аварії

18 Лютого 2022 20:34
Фігуранти у справі дорожньо-транспортної пригоди за участю кортежу бізнесмена Олександра Ярославського намагалися знищити слідову інформацію.

Про це повідомляють у Національній поліції України.

Згідно з повідомленням, під час слідчих дій були вилучені всі об’єкти слідової інформації, які мають значення для встановлення істини дорожньо-транспортної пригоди.

«Експерти з’ясували, що до моменту вилучення зазначених автомобілів окремі їх елементи, а саме – передня частина, колеса та днища, були замиті. Це свідчить про спробу фігурантами кримінального провадження знищити слідову інформацію, яка може вказувати на причетність автомобілів до дорожньо-транспортної пригоди, а відтак уникнути відповідальності за вчинення смертельної автопригоди», – йдеться в повідомленні.
Як ми писали, 9 лютого на трасі «Харків-Мартове» сталася смертельна ДТП за участю автомобіля з кортежа відомого бізнесмена та президента харківського ФК «Металіст» Олександра Ярославського – автомобіль на смерть збив чоловіка. Ярославський повідомив, що в авто його не було, він у той час спав вдома.

Також стало відомо, що збиту людину переїхали обидві машини кортежу.

10 лютого Ярославський залишив територію України.

Того ж дня до поліції звернувся водій підприємства, що належить бізнесмену, стверджуючи, що був за кермом авто, яке збило пішохода. Поліція підготувала водію підозру. Однак згодом з’ясувалось, що в момент аварії він перебував в іншому місці. У зв’язку з цим ДБР відкрило провадження за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності (ч. 2 ст. 372) ККУ.

15 лютого стало відомо про викрадення з моргу речей чоловіка, збитого на смерть кортежем бізнесмена Олександра Ярославського на трасі Чугуїв – Мартове. Важливі докази мали пройти експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ку Показати IP 18 Лютого 2022 21:23
Подія з Алфьоровою навіть водійка є і нічого не можуть зробити. Щоб ви ще так висвітлювали рух справи Алфьорової, як Харків'янина.
ваня Показати IP 18 Лютого 2022 21:46
як наша влада оперативно призначила винного бо він не з тої партії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus