USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

20-річна дівчина, яка вбила 6 пішоходів, брала участь у гонці. Відео

20 Жовтня 2017 00:15
Під час смертельної ДТП у центрі Харкова водій Lexus брала участь в незаконних вуличних перегонах, тому навіть не намагалася загальмувати в момент зіткнення, повідомив народний депутат, член колегії МВС України Антон Геращенко.

Про це пише Новое Время.

За його словами, 20-річна дівчина-водій Lexus брала участь в стріт-рейсингу разом з іншим автомобілем. Особа другого водія ще не встановлена.

"Після того як сьогодні харківський інтернет-провайдер Тріолан виклав відео зі своїх камер спостереження навпроти Харківського виконкому, все стало ясно. Lexus, виявляється, брав участь в перегонах по мирному вечірньому Харкову", - заявив нардеп на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши також відео.



Геращенко додав, що водій другого автомобіля, який брав участь в перегонах, буде важливим свідком у розслідуванні смертельного наїзду на пішоходів.

Нагадаємо, 18 жовтня на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus в'їхав у натовп пішоходів. У результаті аварії загинули шестеро осіб, ще шестеро травмовані. Їх особи вже встановлені.

Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Хлоп Показати IP 20 Жовтня 2017 01:41
у луцьку по чернишевського якийсь недоумок більше місяця гониться в нічний час на скаженій швидкості і всім пофіг
123 Показати IP 20 Жовтня 2017 10:43
Хе?ня. Что из того. что лепетал этот бройлер оказалось правдой?
123 Показати IP 20 Жовтня 2017 17:42
В справедливе покарання нашими українськими судами якось не віриться, тим більше, що її батьки настільки багаті, що зможуть за гроші, воскресити мертвих....... P.S. Уявіть, як вона буде виховувати своїх дітей .............
Юрий Львович Показати IP 21 Жовтня 2017 14:56
Таких тварей нужно изолировать от людей, ей нет оправдания, а защитнице задать вопрос: если бы среди этих люде были твои дети или родные, ты бы тоже защищала эту наркоманку???. Для таких не существует суд человеческий, но есть ещё суд божий, и я надеюсь, она ответит за ВСЁ !!!
Толя Показати IP 21 Жовтня 2017 21:58
Вранье чистой воды, чтобы запутать следствие придумали какого-то второго водителя. Наркоманка газовала под кайфом и ей пофиг то, что убила людей, главное заполучить дозу в СИЗО
380 Показати IP 25 Жовтня 2017 10:14
Всі ЗМІ говорять тільки про ВБИВЦЮ, яка під дією наркоти літала по Харкову та вбила людей ! Яка різниця чи вона у гонці брала участь, чи просто після дози "у космосі" була !!! ЛЮДЕЙ НЕМАЄ !!! ЛЮДЕЙ ПАД?ЮКА ВБИЛА !!! ЛЮДЕЙ, СЕРЕД ЯКИХ БУЛИ Й ТАКІ, ЩО ТІЛЬКИ ЖИТИ ПОЧИНАЛИ !!!! А ЗМІ ПРО ЛЮДЕЙ ВБИТИХ ВЗАГАЛІ МОВЧАТЬ !!! НУ ВБИЛА ТА Й ВБИЛИ !!! ЦІКАВІШЕ, СКІЛЬКИ ЇЇ БАТЬКИ ЗАПЛАТЯТЬ ЩОБ ВІДМАЗАТИ ЇЇ !!! ЛЮДИ, ВАМ НЕ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО ВСІ ЗМІ ,ТА Й МИ ТАКОЖ , СИДИМО У КОЛІЗЕЇ Й ДИВИМОСЯ НА КРИВАВІ ІГРИ , ЩО МИ ВЖЕ НЕ РОЗУМІЄМО ПРОСТОЇ ІСТИНИ!!! У ТОМУ Ж ХАРКОВІ ВБИВЦЯ П'ЯТИ ЛЮДЕЙ У 2008 РОЦІ , П'ЯНИЙ ЗА КЕРМОМ БУВ, ОТРИМАВ СТРОК, ЗВІЛЬНИЙ ДОСТРОКОВО Й ЗНОВУ СІВ П'ЯНИЙ ЗА КЕРМО !!! А П'ЯТЬ ЛЮДЕЙ У ЧОМУ ПЕРЕД НАМИ ЗАВИНИЛИ , ЩО ВБИВЦЯ ЖИВЕ Й НАСОЛОДЖУЄТЬСЯ ЖИТТЯМ, А ЇХ НЕМАЄ !!! У ЧОМУ ВОНИ ПЕРЕД НАМИ ВИНУВАТІ !!! ЩО ЇХ НЕМАЄ А ТОЙ ПАДЛЮКА-ВБИВЦЯ ЖИВЕ !!?? ТОМУ НЕ ТРЕБА ОТИХ КРИВОСУДНИХ СУДІВ, ЩО ТІЛЬКИ ГРОШЕЙ ХАБАРНИХ ЖДУТЬ!
сумлінний громадянин Показати IP 3 Листопада 2017 20:47
там видно як фолькс старнтанув дуже швидко, якби пропустив все було б добре
Олекс до сумлінний громадянин Показати IP 5 Грудня 2017 17:31
Якщо слідувати Вашій логіці, то можна сказати, що винна касир супермаркету, яка довго шукала здачу на кассі, в якій розраховувався водій Фольцвагена за покупки перед тим як сталася ця трагедія. І якби кассир швидко знайшла здачу, то Водій би не затримався і проїхав би перехрестя ще задовго до появи Зайцевої.
W Показати IP 26 Листопада 2017 08:59
(сумлінний громадянин ) В правилах не вказано швидко стартувати чи помалу, він стартонув на зелений.
Безвихід. Показати IP 29 Листопада 2017 17:34
З другого водія роблять ко?ла отпущенія. А наркоманка рано чи пізно всерівно наробила б біди. Це питання часу. Буде дуже ніприємно якщо окажиться що вона ще і потерпіла.
Ліквідатор до Безвихід. Показати IP 31 Грудня 2017 15:16
У найгіршому розкладі дадуть їй років три, умовно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus