USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Померла головний редактор волинської газети «Нова Доба»

5 Грудня 2017 12:23
Головна редакторка маневицької районної газети «Нова Доба» Алла Бубнюк відійшла у вічність у вівторок, 5 листопада, не змігши вийти з коми після операції.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини виконувач обов’язків головного редактора газети «Нова Доба» Олена Бичкова розповіла про пані Аллу.

Не стримуючи сліз, пані Олена зауважила, що смерть Алли Степанівни – це велика втрата для всіх, адже для кожного вона була прикладом у всьому та завжди вміла розрадити словом.

«Алла Степанівна працювала в газеті «Нова доба» більше 10 років: спочатку на посаді заступника головного редактора, а в червні цього року стала головним редактором. Раніше Алла Бубнюк працювала вчителем в Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1. імені Героя України Андрія Снітка», - говорить Олена Бичкова.

З її слів, лише нещодавно редакторка газети відсвяткувала 55 років.

«Алла Бубнюк була життєрадісною та веселою, завжди всіх підбадьорювала та мала багато планів. Вона була товариською людиною, тому в неї було багато друзів. Не рідко до неї приходили колишні учні, аби попросити пораду», - зазначила пані Олена.

Також вона додала, що Алла Степанівна писала глибокі матеріали та була залюблена у свою роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus