USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Померла волинянка, яка 5 років боролася з раком грудей

16 Лютого 2019 09:29
Волинянка Ліна Савченко, яка мешкала у селі Шклинь Горохівського району з 2014 року боролася зі страшною хворобою – раком грудей. Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало інформацію про збір коштів на лікування, адже потрібно було зібрати мільйон гривень.

Проте 15 лютого жінка померла, повідомили у Фейсбуці рідні та друзі Ліни.

За ці роки вона пройшла 23 хіміотерапії, 3 радіології, гормонотерапію та перенесла 2 складних операції. І коли здавалося, що проблему вдалося подолати - стався рецидив, який вразив кістки, легені та печінку.

Редакція приносить щирі співчуття рідним та близьким Ліни. Вічна пам'ять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Лютого 2019 09:55
Царство Небесне. І земля пухом. Мої співчуття родині і близьким.
Galina Показати IP 17 Лютого 2019 20:47
И после этого супрунка говорит, что онкозаболевания у нас лечат бесплатно!?Хотя меня удивляет сумма на лечение - 1 млн, когда курс химиотерапии стоит 7 тыс.грн...Мои соболезнования родным, я сама перенесла всё это, правда, тогда, при Советской власти, нас лечили *плохо* и действительно БЕСПЛАТНО, видимо, поэтому я и жива до сих пор...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus