USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Савченко - новий адвокат

11 Липня 2014 22:40
Один із найвпливовіших юристів Росії Марк Фейгін захищатиме інтереси героїчної української льотчиці Надії Савченко, - про це ТСН повідомила сестра мужньої льотчиці Віра Савченко.

З її слів, Фейгіна їхній родині запропонували в Міністерстві закордонних справ України. Сестра льотчиці Надії Савченко у пʼятницю вранці повернулася з Луганщини. Там вона намагалася самотужки витягнути сестру із полону терористів. З вокзалу, не заїжджаючи додому, Віра поїхала у Міністерство закордонних справ. Тут кілька годин вирішувалося питання, хто захищатиме її сестру у Росії.

Найвпливовішою кандидатурою виявився російський адвокат Марк Фейгін. Наразі Фейгін намагається відстояти право лідера кримських татар Мустафи Джемілєва повернутися у рідний Крим.

Адвокат повідомив, що готовий взятися за гучну справу української льотчиці. Про рівень російського беззаконня, каже адвокат Савченко, свідчить і черговий виступ офіційного представника російського слідчого комітету Володимира Маркіна. Він, ще до рішення суду, сьогодні заявив, що шансів звільнити Савченко в України немає. Сестра Надії Савченко теж уже спілкувалася з російським адвокатом. Він їй повідомив, що першим завданням має стати визволення української льотчиці із СІЗО Воронежа, де її утримують більше двох тижнів.



Нагадаємо, терористи взяли Савченко у полон на Сході України. Пізніше з'ясувалося, що вона знаходиться в СІЗО Воронежа, і її збираються судити за звинуваченням у причетності до вбивства російських журналістів. МЗС України висловило рішучий і категоричний протест у зв’язку з незаконним вивезенням її на територію Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 23:08
коментар було видалено
Анонім Показати IP 12 Липня 2014 07:49
Думаю Савченко утримують для того, щоб в майбутньому обмінятися полоненими.
Дончанин до Анонім Показати IP 12 Липня 2014 08:54
Ее пытались обменять на четырех ополченцев. Нужно объяснять, кто сорвал эти переговоры? А сейчас она мило говорит (зарабатывает вместо двадцатки шесть лет срока, а с амнистией - четыре). Так вот, с ее показаний уже открыты 15 новых уголовных дел на участников убийства российских журналистов, начиная от конкретных исполнителей, и заканчивая теми, кто отдавал приказы.
а то правда до Анонім Показати IP 12 Липня 2014 11:56
а може в сіксуальних цілях?
я к дончанин Показати IP 12 Липня 2014 11:13
вы как росийские спедства дезинформацмм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus