USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Померла зірка серіалу «Надприродне» та фільму «Брюс Всемогутній»

30 Січня 2023 22:29
Американська актриса Енні Вершинг, яка зіграла у серіалах «Надприродне» та «24 години», а також у фільмі «Брюс Всемогутній», померла у віці 45 років. Причиною став рак, який у зірки діагностували у 2020 році.

Незважаючи на серйозний діагноз, вона продовжувала зніматися в кіно. Зокрема, у серіалі «Зоряний шлях: Пікар». Про трагедію повідомив чоловік і колега Енні, актор Стівен Фул, повідомляє видання Deadline.

У них залишилося троє синів – Фредді, Арчі та Оззі.

«Сьогодні в душі нашої сім’ї утворилася величезна діра. Але Енні залишила нам інструменти, щоб заповнити її. Вона знаходила диво в звичайних моментах. Їй не потрібна була музика, щоб танцювати. Вона навчила нас не чекати, поки пригода знайде тебе», – написав Фул.
Свої співчуття з приводу смерті Енні Вершинг озвучив Ніл Дракман – гейм-директор студії Naughty Dog, який розробив The Last Of Us.

«Щойно дізнався, що померла моя дорога подруга Енні Вершинг. Ми втратили прекрасного артиста і людину. Моє серце розбито. Всіма думками разом з її близькими», – написав він у Twitter.

Енні Вершинг: коротка біографія

Народилася 1977 року в США. У 1999 році закінчила університет Міллікіна. Широку популярність Вершинг принесла роль агента ФБР в серіалі «24 години» (7 і 8 сезони). Також її можна побачити в епізодах популярних серіалів «Зачаровані», «Надприродне», «Касл», «Новачок» та інших. Крім того, знаменитість озвучила та записала рухи для героїні Тесс в оригінальній грі The Last of Us.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus