USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Померла жертва резонансного зґвалтування

29 Березня 2012 10:19
Жертва резонансного злочину у Миколаєві Оксана Макар померла у Донецькому опіковому центрі у четвер вранці.
Про це повідомили у прес-службі депутата від Партії регіонів, голови парламентського комітету з питань охорони здоров’я Тетяни Бахтєєвої, - пише Українська правда.
Цю інформацію також підтвердив керівник Донецького опікового центру Інституту невідкладної й відновлювальноъ хірургії імені Гусака Еміль Фісталь.
«У неї дуже постраждали легені. Коли ми диагностували рентгенологічно й там практично легеневої тканини життєздатної не було...і не випадково вона була на штучній вентиляції, й не випадково ми намагалися піти від штучної вентиляції й не виходило, тому що було виснаження й легенево-серцевої й серцевої системи й легенево-дихальної системи. І набряк мозку й все це разом. На жаль, сталося те, що мало статися, можливо, навіть одразу», - сказав Фісталь.
За інформацією газети Сегодня, попередня причина – зупинка серця, викликана сильною кровотечею з легень.
Як повідомлялося, 10 березня в Миколаєві троє чоловіків заманили в квартиру 19-річну Макар і зґвалтували, після чого, щоб приховати сліди злочину, спробували спалити.
Потерпілу з опіками 55% тіла було госпіталізовано в центр термічної травматології у вкрай тяжкому стані.
16 березня Макар переправили в Донецький опіковий центр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Zavtramen Показати IP 29 Березня 2012 11:07
Вечная Память..... (
Нона Показати IP 29 Березня 2012 12:51
На смертну кару гвалтівників!!!!!
Новак Показати IP 29 Березня 2012 13:01
Шкода дівчину, як людину. і вічна їй память. І память дійсно буде довга. Чи вигідно було владі піаритися на її горі? Вигідно. Скільки грошей пожертвували люди(значить ще є порох в порохівницях, і не тільки...), а як чую, що мати ці гроші збирає собі...то якось не пособі. І ще одне. Чи було вигідно жити цій дівчині з тим, що мала? Не думаю, що це було б життя...
Світлана Показати IP 29 Березня 2012 13:15
Якою б не була Оксана, жодна людина не заслуговує на те, що з нею зробили ті покидьки. Вічна память...
Пилип Показати IP 29 Березня 2012 13:19
10 березня в Миколаєві троє МОЛОДИХ "РЕГІОНАЛІВ" заманили в квартиру 19-річну Макар і зґвалтували
( Показати IP 29 Березня 2012 15:03
Звичайно шкода дівчину, хай земля їй пухом... Але кому цікаво, подивіться передачу "ГРОШІ" за 21 березня 2012р. в цьому випуску розповідають про родину Оксани Макар... Виховання не було ніякого, мама відсиділа за крадіжки на лиці написано "АЛКОГОЛІЧКА", батька вже немає, але теж сидів за крадіжки, офіціанти з кафе з якого почалася вся пригода розповідають, що НЕ Оксану, а Оксана приходила туди знімати хлопців. От так от
VSC до ( Показати IP 29 Березня 2012 15:33
Даже если так, то это не снимает вины с преступников.
невідомий Показати IP 29 Березня 2012 15:20
Дуже шкода!Хай спочиває у мирі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus