USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жертва ківерцівського «зґвалтування» розповіла свою версію подій

5 Листопада 2013 22:22
«Всього в сауні було не 5 а 10 людей. Всі бачили, як він це робив, але не перешкоджали», - розповідає 16-річна жертва зґвалтування, яке сталось у Ківерцях напередодні.

Спершу у пресі з'явилась інформація про інцидент. А днями стало відомо, що розпочалось досудове розслідування справи. Окрім того, йшлося про те, що міліція покриває ґвалтівників дівчини.

Постраждала не пам’ятає, чи брали участь у зґвалтуванні інші хлопці, каже, що між тим, як втрачала свідомість, бачила - поруч був ще дехто з компанії, проте не може стверджувати, що це факт, адже ґвалтували її у парній, там було дуже жарко, окрім того, дівчина була у пуховику. Дівчина також розповіла - усі дивилися, але ніхто навіть пальцем не поворухнув. «Всі стояли, бачили, напевне навіть і сміялися», - цитує видання ТРК Аверс.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗҐВАЛТУВАННЯ 16-РІЧНОЇ ВОЛИНЯНКИ У САУНІ. ПОДРОБИЦІ

Далі - діалог з дівчиною без змін:

- Я їхала туди з другом і покликала з собою подругу, бо самій моторошно було, хоча друг запевняв, що ніхто до мене не полізе і просив, щоб подругу цю я не брала, тому що її хлопець друг того... що зробив це! Якщо би подруга не поїхала, то цього б не було… Мій друг був постійно біля мене, бо знав, що то за людина, але сам його і боявся, я так зрозуміла, бо коли той прийшов п'яний, друг «вилетів» з сауни і навіть, коли я кричала і просили допомогти, то ніхто і не пискнув! Але моя подруга постаралась мені допомогти, і всеодно він її вигнав.

- Він один тебе згвалтував?

- Один! Але я не можу зрозуміти одного, коли це відбувалося в парилці, то я вроді бачила ще хлопців, але я помалу втрачала свідомість, то я не знаю, чи то марилось, чи то правда, але скорше всього він один.

- Ти щось пила? Ти кликала на допомогу? Чому ти втрачала свідомість?

- Їх було, може, десь 10 чоловік, рахуючи з дівчатами! А ніхто нічого не зробив, бо його всі боялись... Звичайно, мене намагались після цього заспокоїти. Казали взяти себе в руки і до цього казали, що так жорстоко не робиться, а йому то було десь! Він ще погрожував це зробити знову, а якщо хтось «випнеться», то хай потім не жаліється.

- Так все-таки, чому ти втрачала свідомість? Це могло бути під дією алкоголю?

- Перед тим я нічого не пила! Звичайно, я кричала, плакала і просила, та було марно, а свідомість я втрачала, бо там була висока температура, а я ще в пуховику зимовому була. Вже після цього, коли мене заспокоювали, то дали мені випити, щоб я не кричала, не плакала і спокійно додому поїхала. Якийсь хлопець замовив таксі і повіз додому - це було вже зранку! І я дійшла додому.

Зі слів постраждалої, подруга, яка теж навчається у Ківерцівському медичному коледжі, після інциденту спокійнісінько лишилася в сауні з кавалером. Наступного дня саме від неї про випадок з «новими» пікантними подробицями дізнався увесь коледж.

Постраждала переконує, що подружка розповіла, ніби, та сама винна і «переспала» не з одним, а кількома хлопцями. Наступного дня дівчина поїхала в Луцьк по передачу від бабусі. Вже там вона в аптеці купила різних таблеток і випила їх. В коледжі після цього, ніби, ще й жартували, мовляв, невже не могла спочатку передачу принести, а вже потім їсти таблетки.

На початку розмови дівчина сказала таку фразу: «Всі опитують, чого цю справу так просто залишили. Але залишили не тому, що ці хлопці синки крутеликів. Я не хотіла, щоб мене проклинали потім! Я хочу це все забути. І їх 5 не було - це плітки!».

Хлопця, який ґвалтував, дівчина назвала Пашою, а також розповіла, що чула, ніби, за його спиною не один такий випадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Думка Показати IP 5 Листопада 2013 23:27
Написано, що дівчина була у бані... у пуховику. Як це зрозуміти?
Злий Показати IP 5 Листопада 2013 23:29
Де ті долбані менти,яким хреном вони займаються,на що дивиться прокуратура. Горіти вам всім,су*ам,в пеклі!
Да Показати IP 5 Листопада 2013 23:38
Якась заплутана історія. По-перше, дівчина постійно плутається у показах. По-друге, не памятає хто і скільки разів її гвалтували, хоча інші деталі памятає добре (хто і що говорили памятає добре). По-третє, вона каже, що постійно втрачала свідомість не від того, що була нетвереза, а тому, що було жарко, а сама вдіта була у пуховик! По-четверте, дівчина у сауну пішла із сумнівним другом, мабуть з відомих причин. Хто ж іде у сауну із сумнівним хлопцем?
..... Показати IP 6 Листопада 2013 00:43
До речі про пуховик... Хто в чому має, той в тому ходить... Але... Варіант про верхній одяг спонукає до роздумів... У сауні коли все адекватно, хоча б пуховик можна було б зняти... Не дивно, що вона запам"ятала, що з неї іздівалися коли її гвалтували у парілці, такі речі напевне "врізаються" у пам"ять... Історія не схожа на вигадану "от фанаря"
дідо Показати IP 6 Листопада 2013 07:04
Секс з неповнолітньою - ЗГВАЛТУВАННЯ,навіть "добровільний" Прокуратура втратила совість.
% до дідо Показати IP 7 Листопада 2013 16:50
Ось тут то і питаннячко! Якщо судмедекспертиза доведе, що дівчина на момент подій в парній була вже "не дівчиною", то хто і коли вчинив злочин проти неї і чому про це вона не повідомила правоохоронців? Ситуація паскудна, але, напевно, самій "героїні" інциденту вона невигідна в плані розвитку. Бо обовязково будуть встановлені інші можливі "походи в баню". Як тоді бути?
Шпак Показати IP 6 Листопада 2013 08:11
Воно то так... сумно ы навыть страшно... АЛЕ! У журналістів э якась етика елементарна? панове, у Вас же як у лікарів має бути правило: НЕ ЗАШКОДЬ! Якщо дитина це важко переживає, хоче забути і не ворушити, навіщо все це підіймати? Від ваших публікацій у неї можуть бути значно більші проблеми, а ваші спроби "добитись" того, чого дівчина не бажає - це, вибачте мені,... лише спроба написати нарешті рейтинговий матеріал...?
Нелогічно до Шпак Показати IP 6 Листопада 2013 10:10
Шановний "шпак", я вважаю, що якщо дівчина не хотіла би дати це інтервю, то вона б і не розказувала б журналістам...правда? сумніваюся, що журналісти насилу вибивали це інтервю...ви взагалі "дружите" з логікою?
я в шоці до Шпак Показати IP 8 Листопада 2013 11:15
це не жерналісти роздули скандал, це сама дівчина і її сім`я
читач Показати IP 6 Листопада 2013 09:33
да таких сволочей дибілів-синочків треба різати на куски і кидати у вогонь
Млин Показати IP 7 Листопада 2013 17:27
Якийсь дебілізм і скотсво всезагальне. Якого х..ра в шістнадцять років пертися з х..р зна ким в ту сауну? Не на дискотеку, не в кіно, не в парк на прогулянку, не в кафе на морозиво зрештою, ні , ще соплі не висохли, а воно вже в по саунах з "другом" шляється. В такому віці ще уроки вечорами вчити треба, а не саунитись. А "друзям", шо не вистачає тих, що й самі не проти, обов"язково треба шмаркачку малолітню? та тьфу, якусь "розумну" атомну війну капець, як треба, щоб увесь непотріб зачистила.
Л І Показати IP 7 Листопада 2013 18:59
Мене більше вражає поведінка"подруги" потерпілої, її теж треба судити. Всі знали який "він" то виходить що його витівки боячись прикривали. Люди, схаменіться, що ви зі звичайного природного процесу зачаття нового життя зробили. Як ви не розумієте, що ви чините гірше тварин, що народжують малих своїх в певний визначений їх природі час. Згвалтування це не іграшка не самоствердження насильстовом це самою природою даний процес. Гвалтівника теж в деякій мірі шкода це духовно мертва людина, він хоче чистим вибратись з історії не розуміючи, що можливо за таке його життя розплатяться його власні діти своїм здоровям а то й цілою долею. Це видумка адської машини те чим ви займаєтесь кінець її в самому пеклі. Люди, герої драми студенти медколеджу майбутні лікарі!
Л І Показати IP 7 Листопада 2013 19:04
По селах гвалтують 5 річних дітей. Зараз дитина страждає від епілептичних нападів. Це просто ще страшніше содомських гріхів.
я в шоці Показати IP 8 Листопада 2013 11:12
Знаєте, я навчаюсь у цьому коледжі на 4 курсі і чомусь ні зі мною ні з однокурсницями таких пригод не траплялось. Просто ця дівчинка у своїх 16 років, вирвавшись від батьків вирішила спробувати ,,дорослого життя,,. Хоч вона і говорить якусь нісемітницю багато людей добре знають що вона була п`яна ще до того як її повезли в ту сауну, бо перед тим ввечері її бачили в центрі і таку що вона на ногах стояти не могла. А вже в сауні, ну люди ну самі подумайте чи адекватна людина поїде кудись з якимись сумнівними людьми?-відповідь ні.А щодо того пуховика... то це взагалі смішно, бо як вона в сауні щей в пуховикові сидіти могла. Дівчина начудила фігні а тепер просто обісрала цей коледж і всіх хто в ньому навчається. Я читала і інші статті про те що вона там розповідає журналістам і знаєте просто диву даюсь як настільки відверто можно брехати і просто втоптувати репутацію коледжу в землю..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus