USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Померло місячне немовля

17 Травня 2012 14:41
Немовля, якому нещодавно виповнився місяць, померло у Володимирі-Волинському. Кажуть, що сімʼя дитини належить до неблагополучних.
Про це пише газета «Волинь-нова».
Минулої суботи диспетчер «швидкої допомоги» Володимир-Волинської центральної районної лікарні повідомив про смерть немовляти. У власному помешканні на вулиці Луцькій раптово помер Артем, якому 7 травня виповнився лише місяць.
Як зʼясували правоохоронці, слідів насильницької смерті на тілі дитини не виявили.
За словами начальника слідчого відділення Володимир-Волинського міськрайвідділу внутрішніх справ підполковника міліції Олександра Могилецького, судмедекспертиза ще проводить лабораторні дослідження. Тому конкретні причини, які призвели до смерті немовляти, будуть зʼясовані пізніше.
Проте відомо, що подружжя постійно проживало в одному з селищ Рівненської області, а нещодавно приїхало у Володимир-Волинський до матері дружини.
Хлопчик, який помер, ‒ пʼята дитина в цій сімʼї. Кажуть, що на трьох перших мама позбавлена батьківських прав, а їхня родина належить до неблагополучних.
До речі, батьки ще навіть не встигли офіційно зареєструвати останнього сина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Наталка Показати IP 17 Травня 2012 15:17
....батьки ще навіть не встигли офіційно зареєструвати останнього сина.... Мда... п"ята дитина... щодо трьох, позбавлені батьківських прав - вже багато про що говорить! Ну правильно, народжувати не заборониш, а страждають діти.. Дай Боже, щоб в таких сім"ях діти толкові виросли))) Хоча висновки рано робити, чекаєм експертизи...)
Хатуль Мадан Показати IP 17 Травня 2012 15:32
таких батьків треба стерилізувати. родять заради грошової допомоги, хіба не ясно?
Софа Показати IP 17 Травня 2012 17:11
до Хатуля. Та ясно, це нашому уряду дурному неясно, який за це гроші їм платить,і взагалі підтримує тільки, неблагополучні, неповні чи багатодітні сім"ї, а на нормальну, середньостатистичну сім"ю, яка в більшості в випадків з двома дітьми, без власного житла - наплюавати з високої гори, викручуйтесь як знаєте, а якщо хтось з батьків втратить роботу, то й виживайте, як знаєте, от коли ви забухаєте і розлучитесь,занедбаєте власних дітей, держава може й зверне на вас увагу.
USA Показати IP 17 Травня 2012 22:03
Шановні Українці в мене є реальний приклад громадян нащої шанованої України, які за два тижні до народження своєї дитини виїхали до США (до речі враховуючи умови перельоту дуже великий ризик)і благополучно народили дитину (на момент народження дана дитина стала громадянкою США)завдяки цим обставинам сім'я отримала надзвичайно суттєву по нашим міркам допомогу від держави (в даному випадку США), а також пільгові умови під час проведення підприємницької діяльності на території США
Ніна Показати IP 17 Травня 2012 22:20
Молоді батьки з малятами, старшими трьох років, надалі покинуті державою напризволяще. Державна допомога на дошкільнят і школяриків не "світить" сім"ям, де доходи ледь вищі за межу малозабезпеченості, та є бажання розвивати таланти дитини, її особистість. А от для неблагополучних сімей... Сказати, що допомога при народженні дитини для них дуже й дуже вагома підмога - це нічого не сказати. Народження дитини, особливо другої-третьої - це для них прибуткова справа, бізнес. Державна допомога при народженні дітей - мало не єдине джерело існування горе-батьків. І вони будуть займатися "продукуванням" українців, поки роки дозволятимуть. От і виходить, що плодитися як китайці, швидше за все, почнуть саме неблагополучні сім"ї, сім"ї тупих невдах, нероб, сім"ї алкоголіків. Оце-то генофонд вирощує держава! Здавалось би, нехай українців стає менше, але щоб це був цвіт нації - здорові, гармонійні особистості. Та не все так просто. Буде на нашій землі менше українців - буде дефіцит робочої сили. Приїдуть до нас на заробітки азіати. Працелюбні, здорові, непитущі... І створять в Україні сім"ї, і за традицією не обмежаться однією-двома дитинками. Що не кажи, за наявних умов українцям можливо стати тільки або нацією потомствених алкоголіків і нероб, або розчинитися серед не менш плодючих азіатів.
!!! до Ніна Показати IP 23 Травня 2012 18:55
Аплодисменти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smelnyk Показати IP 17 Травня 2012 23:48
Надіюсь цей син у них дійсно останній.Їх справді потрібно стерелізувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus