USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Помічник Путіна Сурков покинув держслужбу через зміну курсу щодо України. Пєсков це спростував

25 Січня 2020 13:18
Помічник президента Росії Владислав Сурков покинув державну службу у зв’язку зі зміною курсу «в українському напрямку».

Про це повідомив директор Центру політичної кон’юнктури Олексій Чеснаков, близький до Суркова.

«Протягом найближчого місяця він буде займатися медитацією. Після цього обіцяв повідомити про причини прийнятого ним рішення і про подальші плани», — написав Чеснаков.

Інформацію про відхід Суркова з держслужби Чеснаков підтвердив і в інтерв'ю Інтерфаксу.

За словами директора Центру політичної кон’юнктури, рішення піти з держслужби було прийнято Сурковим через «зміну курсу на українському напрямі».

Своєю чергою, прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Росії не говорили про зміну курсу щодо України, повідомляє РИА Новости.

«Будь-які слова про зміну курсу по Україні не відповідають дійсності і відображають лише особисту точку зору тих, хто про це говорить», — заявив Пєсков.

Сурков відповідав за формування політики щодо України і співпрацю з Абхазією і Південною Осетією. Чиновника також називали «архітектором» війни на Донбасі і головним ідеологом створення терористичних утворень «ДНР» і «ЛНР» на сході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
@ Показати IP 25 Січня 2020 17:58
Один з друзів та братів Украіни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus