USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

Помилки у квитанціях українців за тепло - невипадкові

1 Грудня 2016 10:45
Регулярні помилки у квитанціях українців за теплопостачання не є випадковими. Заявив в ефірі телеканалу "112 Україна" прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Також він пообіцяв покарати компанію, яка найнахабніше завищуватиме ціни на ліки.

"Я вважаю, що такі помилки невипадкові. На місцях будуть перевірки спільно з Міністерством регіонального розвитку та Нацкомісією з регулювання в сферах енергетики і комунальних послуг. Я б не радив з цим гратися, тому що ми знайдемо і покараємо. Ніхто не має права виставляти рахунки, які є необ'єктивними", - сказав Гройсман.

Він вважає, що відсутність лічильників було комусь вигідно, - Gordonua.com.

"Нам треба, щоб був об'єктивний облік. І те, що його десятиліттями не було в країні, я думаю, це теж було комусь вигідно, щоб їх не було", - підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, з жовтня вартість опалення у багатоповерхівках значно подорожчала. Киянам прийшли платіжки із більшою ціною у 5-6 разів, порівняно із таким періодом торік. Власники трикімнатної квартири на 70 квадратних метрів у жовтні 2015 платили 344 гривні за опалення, а зараз їм прийшли платівки на 1680 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ШОК-ПЛАТІЖКИ» ЗА КОМУНАЛКУ ВИЯВИЛИСЯ ПРОТИЗАКОННИМИ

16 листопада на засіданні Кабміну віце-прем'єр Володимир Кістіон заявив, що виставляння завищених рахунків за теплопостачання було викликано технічною помилкою. У той же час в "Київенерго" цю заяву спростували.

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що неправильні платіжки отримали понад 600 будинків Києва.

З 1 травня 2016 року Кабмін ввів єдину ціну на газ для промисловості і населення. Вона склала 6879 грн за тисячу кубометрів.

9 червня Нацкомісія затвердила підвищення тарифу на теплову енергію та послуги центрального опалення для населення. З 1 липня тарифи на тепло для населення підвищилися майже вдвічі.

Кабінет Міністрів України запланував в державному бюджеті на 2017 рік на виплату субсидій і пільг по оплаті послуг ЖКГ 51 млрд грн. Бюджет на 2016 рік передбачав компенсацію пільг і субсидій в розмірі 40,3 млрд грн.

30 листопада уряд вирішив, що буде нараховувати оплату за центральне опалення для жителів будинків без лічильників, виходячи з середнього споживання будинків, які обладнані приладами обліку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1+1 Показати IP 1 Грудня 2016 14:05
Це неправильно бо у будинках з лічильниками люди не дуже гріються ( ще й оплатили вартість лічильника), бо економлять, а у будинках без лічильників спека,це несправкдливо , нехай складаються , встановлюють лічильник та платять за використане
Сераховичі Показати IP 1 Грудня 2016 14:07
Гройсман на скільки" розумний" на стільки ж"послідовний" Спочатку на ключові посади в енергетичному секторі призначає" молоду команду черновецького +++" .потім бачить .що населення не в змозі платити за послуги- робить вигляд що такий чесний та порядний! Азірову таке і не снилось!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus