USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Понад 160 людей в Уганді отруїлися гуманітаркою ООН

19 Березня 2019 08:14
В Уганді понад 160 людей отруїлися після вживання зернових культур, які розповсюджуються Всесвітньою продовольчою програмою ООН.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на агентство «Анадолу».

«Двоє людей померли станом на даний час, 160 осіб перебувають у лікарнях після вживання їжі, розповсюдженої за програмою ООН», - йдеться у повідомленні.

У Міжнародному Червоному Хресті Уганди також підтвердили смертність і порадили матерям, які вживали цю їжу, негайно припинити грудне вигодовування своїх дітей.

«На жаль, люди захворіли після того, як вжили цю їжу. Цілком ймовірно, що вона, можливо, була забруднена. Ми проводимо розслідування, щоб встановити причину», - сказав керівник поліції в регіоні Майкл Онгіця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus