USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ООН закликає негайно припинити бойові дії на Донбасі

31 Січня 2017 21:52
ООН закликала сторони конфлікту на сході України негайно припинити всі бойові дії і відновити зусилля з мирного врегулювання.

Про це заявив офіційний представник генерального секретаря всесвітньої організації Стефан Дюжаррик, інформує ТАСС.

Він назвав сутички на лінії зіткнення в Донбасі "прямим порушенням мінських домовленостей".

"Ми закликаємо всі сторони негайно припинити всі ворожі дій, повністю дотримуватися режиму припинення вогню, надати негайний і безперешкодний гуманітарний доступ до населення, забезпечити безпечний доступ Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, який дозволить їй звітувати про ситуацію на місці подій, а також відновити зусилля з мирного врегулювання конфлікту", - сказав співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, бойовики продовжують обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння. Місто залишилося повністю без світла і тепла, при цьому температура повітря досягає 20 градусів морозу. Також в результаті обстрілу знеструмлена Донецька фільтрувальна станція, яка подавала на місто воду. У Авдіївці оголосили надзвичайний стан.

29 і 30 січня під Авдіївкою загинули 8 українських військових, 20 поранені і четверо травмовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus