USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Понад 200 спортсменів змагалися на чемпіонаті з рукопашного бою у Луцьку

16 Березня 2021 18:17
13-14 березня 2021 року в Луцьку в приміщені спорткомплексу ВОДЮСШ «Колос» із дотриманням карантинних вимог в кілька етапів відбувся VII відкритий чемпіонат міста Луцька з рукопашного бою «Шлях до перемоги».

Організатором змагань за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради виступила Федерація рукопашного бою міста Луцька. Чемпіонат проходив серед спортсменів (юнаків та дівчат) віком від 8 до 15 років за правилами дозованого контакту рукопашного бою та круговою системою із вибуванням після двох поразок. Цей порядок проведення поєдинків дав змогу юним бійцям максимально випробувати свої сили, можливості та технічну підготовленість, а також здобути необхідний їм досвід спортивних двобоїв.

В чемпіонаті традиційно окрім спортсменів-рукопашників приймали участь й представники інших видів єдиноборств, що активно розвиваються на Волині: козацького двобою, змішаних єдиноборств (ММА), карате та інші. Загалом у заході взяли участь понад 200 учасників із Луцька, Ківерців, Рожища, смт. Торчина, с. Буяни Луцького району, с. Деревок Любешівського району.

Попри широке представництво спортивних організацій та стилів єдиноборств усі двобої між юними спортсменами відбувалися у дружній атмосфері та завзятій боротьбі. Всі учасники змагань були відзначені пам’ятними сувенірами, призери та переможці - пам’ятними медалями та дипломами, а бійці, які продемонстрували найкращу технічну підготовку та волю до перемоги - додатковими цінними подарунками.

В командному заліку до нагородження якого долучився директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий, місця розподілилися наступним чином: третє загальнокомандне місце виборов Волинський регіональний клуб рукопашного бою «Інсайт», друге місце посів клуб змішаних єдиноборств (ММА) «Воїн», а першу сходинку п’єдесталу обійняв Волинський обласний спортивний клуб «Магістр».

За підсумками чемпіонату сформують юнацьку збірну Волинської області з рукопашного бою для подальшої участі спортсменів у змаганнях всеукраїнського рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus