USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад 400 пацієнтів поставили на ноги: як у Луцьку працює Центр реабілітації учасників бойових дій. Фото

19 Червня 2020 14:15
Напередодні Дня медичного працівника подивитися, як працює Центр реабілітації учасників бойових дій, який є структурним підрозділом КП «Луцький центр первинної медичної допомоги», завітали виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Вони оглянули приміщення та робочі кабінети медиків, завітали до спортивної та тренажерної зали, відвідали басейн та водолікувальну зону. Кажуть, що реабілітаційний центр перевершив усі їхні сподівання.

«У тому форматі, в якому він сьогодні діє – він вражаючий. Однак, ми не зупиняємося та продовжуємо його розбудовувати. Дуже цікаво та показово, що сьогодні послугами Центру користуються не лише учасники бойових дій, а й люди, які мають потребу в реабілітації. Люди, які перенесли інсульт та інші хвороби. Ми бачимо, що реабілітаційного центру сьогодні вистачає на всіх. І найголовніше – він дуже ефективний. Його відвідують люди з інших областей, яких привозять сюди на лікування. Вони не можуть самостійно пересуватися, але після двотижневої реабілітації, їх в буквальному сенсі «ставлять на ноги». Це – найголовніший показник і для нас це приємно», – зазначив Григорій Пустовіт.

Підтримав його й Ігор Поліщук та зазначив: «Дуже добре, що в нашому місті є такий реабілітаційний центр. Один з небагатьох в Україні такого формату, тому що це комунальний заклад. На початку його запуску було багато скептиків, які говорили, що він не запрацює та працюватиме не так, як необхідно. Але ми бачимо, що він успішно працює. За трошки більше як півроку допомогу надано майже чотирьохстам пацієнтам, більшість з яких учасники та ветерани АТО, інші пільгові категорії громадян та прості громадяни, які потребують реабілітації».

Нині спектр надання реабілітаційних послуг у Центрі надзвичайно широкий, тут працює 18 спеціалістів, які мають профільну освіту, постійно вдосконалюються та розвиваються. Розвивається й сам Центр. У планах розширення площі та збільшення кількості працівників.

Після огляду керівники міста подякували медикам за роботу та вручили колективу вітальний адрес, а працівникам подяки міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus