USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад 700 випускникам Луцького НТУ вручили дипломи. Фото

8 Лютого 2019 18:50
733 випускникам-магістрам Луцького національного технічного університету вручили такі довгоочікувані дипломи. Серед випускників також були і двоє студентів-іноземців.

Вручення відбулося 8 лютого у Волинському облмуздрамтеатрі.

На початку дійства на сцену запросили увесь ректорат на чолі з ректором Петром Савчуком, а потому для випускників та гостей свята зіграв оркестр «Кантабіле».
Як зазначив Петро Савчук у вітальному слові, сьогодні відзначається ще одне свято, в якому усі присутні мають честь приймати участь: «З року в рік ЛНТУ підсилює свої позиції. Якщо говорити про випуск магістрів, то сьогодні це 730 кращих з кращих, які пройшли тернистий шлях випробувань і будуть нагороджені за свої успіхи дипломом та відкритими можливостями».

Також ректор відзначив, що у цьому році університет має на 210 випускників більше, адже навчальний заклад зробив крок вперед та орієнтується на підготовку фахівців найвищої кваліфікації.
Долучилися до вітань і представники влади, зокрема заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук наголосив на тому, що за ці останні роки університет росте, викладачі мають можливість працювати в ширших напрямках та глибше з кожним студентом. Він зауважив, що важливо, аби всі спільно трудились над людським розвитком, а з такою кількістю освічених випускників це не буде проблемою.
Випускник Андрій Ковтун, своєю чергою, подякував викладачам за терпіння, наполегливість та віру у студентів. Він запевнив, що всі випускники будуть однією великою університетською родиною.

«Сьогодні я випускник і це класно. Я хочу, щоб кожен радів, що він магістр, і так само я хочу, щоб університет пишався своїми випускниками», - зазначив Андрій Ковтун та побажав кожному випускникові іти до своєї мети.
Зазначимо, що між виступами присутніх розважали концертною програмою, зокрема виступив також іноземець Елвіс.
Ну а насамкінець випускники отримали такі довгоочікувані дипломи магістрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
послушник Показати IP 8 Лютого 2019 19:43
А ректор савчук схожий на вгодованого попа.
))) Показати IP 8 Лютого 2019 20:26
20%зробили ті дипломи самі...це при самих лагідних підрахунках...решта купило...всередньому 500$ за диплом...і рахуйте який тернистий шлях пройшли магістри!!!
Петро Рошен Показати IP 8 Лютого 2019 22:50
700*0.2*500=70 000 норм, а я цукерки продаю(
Спудей Показати IP 9 Лютого 2019 09:08
Савчук - волинський нарциз із помідорової столиці Галичини !
працівник Показати IP 11 Лютого 2019 21:10
Вручення бомба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus