USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Ви робите все, щоб Україна розвивалася»: тисяча магістрів ВНУ отримали дипломи. Фоторепортаж

28 Грудня 2022 14:09
У найбільшому вищому навчальному закладі регіону, Волинському національному університеті імені Лесі Українки, вручили дипломи майже тисячі випускникам-магістрам з сімнадцяти факультетів.

Урочисте вручення дипломів відбулося 28 грудня. А вітати колишніх студентів, які вже офіційно отримали дипломи, прийшли рідні, друзі та близькі.
У вітальному слові ректор ВНУ Анатолій Цьось відзначив, що на цей випуск припало багато випробувань: спочатку пандемія коронавірусу, а потім війна. Однак випускники успішно справлялися та й нині справляються з усіма труднощами.

«Ми робили з вами все для того, аби ви отримали хорошу освіту, вивчили той алгоритм діяльності, який забезпечить успіх у вашій професійній роботі. Я переконаний, що ви маєте ті необхідні знання та вміння, які дозволять працювати на благо своєї родини та на благо нашої батьківщини. Дуже приємно, що ми з вами небайдужі, адже з перших днів війни зайняли активну громадянську позицію і своєю діяльністю наближаємо нашу перемогу, зокрема волонтерством та збором коштів на ЗСУ. Ви є патріотами України, адже ви тут живете і робите все, щоб наша держава розвивалася. Ви найкращі, пам’ятайте це, адже закінчили найкращий університет», – наголосив Анатолій Цьось.
Своєю чергою, перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук відзначив, що йому дуже приємно вітати випускників.

«Нехай диплом, який ви отримали сьогодні, допоможе вам як влаштуватися на роботу, так і отримати достойну зарплату. Ви – майбутня еліта України, вам творити велику, заможну державу. Переконаний, що з цим завданням ви впораєтеся на відмінно», – зауважив посадовець.
Опісля вітальних слів випускники отримали дипломи з рук керівництва університету та традиційно підкинули в повітря свої академічні шапки, отримавши вітання від рідних.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus