USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад мільйон підроблених цигарок: у Польщі затримали українців за незаконне виробництво

5 Серпня 2020 20:08
У Польщі за підпільне виготовлення цигарок затримали 8 осіб, серед яких 6 громадян України. Працівники Центрального бюро розслідувань провели дві акції, які були спрямовані на боротьбу з тютюновою злочинністю.

Сигарети незаконного виробництва продавали в Польщі під торговими марками двох відомих закордонних тютюнових брендів. Про це повідомили на сайті Центрального бюро розслідувань Польщі, передає 24 канал.

Правоохоронці повідомили, що під час операції офіцери обшукали 4 об'єкти і затримали 8 чоловіків у віці 25-50 років, серед них 6 громадян України.

Вони закрили дві фабрики незаконних цигарок, заарештували підозрюваних і конфіскували 11 тонн тютюну, один мільйон сигарет, компоненти для їхнього виробництва та спеціалізовані машини.

Під час обшуків було вилучено 11 тонн тютюну, мільйон сигарет і напівфабрикати для виготовлення тютюнових виробів. Виготовлення підроблених тютюнових виробів могло завдати шкоди державному бюджету Польщі у розмірі 16,7 мільйона злотих або 3,8 мільйона євро.

За словами прокурора Єви Бялик, результати розслідування показують, що група могла діяти з червня 2020 року та за цей час могла виробити понад 6 мільйонів сигарет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus