USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Попадюк розповів у Луцьку, що йому додає натхнення

18 Листопада 2010 18:11
До Луцька завітав відомий в Україні скрипаль-віртуоз Василь Попадюк у супроводі гурту «Папа Дюк».
Василь Попадюк більше відомий в Канаді, де нині проживає, ніж в Україні. Разом із однодумцями він творить суміш джазу, блюзу, року в поєднанні з гуцульськими, балканськими, грецькими, циганськими мотивами, повідомляє ВОДТРК.
«Вони дуже близькі для музикантів гурту, адже колектив – це багатонаціональна збірна», – зазначив Попадюк під час прес-концеренції, яку він дав напередодні концерту.
Зокрема, барабанщик Френк Ботош – угорський циган, це відома музична сім’я. Френк Вест – індіанець з Еквадору, він гітарист, грає на 18-струнній гітарі. Роберт Ботош також циган, унікальний клавішник. Віктор Хоменко – віртуоз, придумав ладово-безладову бас-гітару, на якій грають найвідоміші музиканти, він сам робить інструменти.
Любов до музики Василю Попадюку передав батько – композитор, диригент, відомий сопілкар, учасник Національного академічного народного хору імені Верьовки. Скрипаль зізнається, що має в житті дві пристрасті – музику і каву. Саме цей напій додає йому творчого натхнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Hunter Показати IP 18 Листопада 2010 21:52
Ходив - не сподобалось. Дуже попса.
перехожий до Hunter Показати IP 19 Листопада 2010 21:43
Краще б слухав!
FANTOMAS Показати IP 19 Листопада 2010 00:33
Навіть не думав ходити - тільки послухав рекламу , що горлає над ЦУМом ! Слухаючи той понос із букав згадав фразу з Ільфа і Петрова "Молодой , полный сил идиот" .Голос молодого , повного сил диктора з ЦУМовських гучномовців не лишив мені жодного шансу подивитись на найкращіх і перших в світі ...ні , здається - хтось там посідав 5 місце ... Послухав в інтернеті - щось таке ...попсове - попсове...
просто Я Показати IP 19 Листопада 2010 09:05
Концерт був чудовий. Можливо з професйної точки зору і можуть бути зауваження - фахівцям видніше. А в плані позитивних емоцій - супер. Позитивна музика, хороша атмосфера. Саме це допомагає дійсно відпочити та набратись енергії. В решті решт -кожному своє...
Сергій Показати IP 19 Листопада 2010 10:31
ФАНТОМАСУ - не повезло тобі. Може колись "догониш" життя і станеш дорослим, не будеш ображати рекламний голос, житимеш чоловічими принципами -мати свою думку, і колись попадеш на МУЗИКАНТІВ-віртуозів світового рівня.Ти втратив шанс ...життя довге. Hanteru - був і не сподобалось....????? Як там у вас-сучасних меломанів називаюбть одноклітинні організми без всіляких органів чуття?Інцефал?Ото і було на концерті!!! Займало місце людини.
simply Показати IP 19 Листопада 2010 20:27
Віртуоз-скрипаль Василь Попадюк знаний півсвітові. Нашим українським талантом захоплюються перші особи іноземних держав, дипломати й бізнесмени, багаті й знамениті, досвідчені музиканти, колеги й непідготовлені слухачі. Король Хусейн дарує йому іменний годинник. Королева Софія запрошує повторювати візити-концерти. В Іспанії його називають «Живим нервом», «Маестро скрипка», в Америці — «Золотою скрипкою», в Канаді, де він переміг у півфіналі конкурсу СВS Great Canadian Music Dream, — «Сучасним Паганіні». Ним захоплюється і пишається українська діаспора американського континенту: «ще один наш феномен», «ще один, хто славить Україну». Його сьогоднішній репертуар і стиль виконання називають World Musiс. Вважають, що він створив свій власний жанр, звівши докупи класичну слов'янську, фольклорну, циганську, популярну музику і джаз. Його композиції неповторні. Ніхто до нього такого досвіду не мав. А луцький фантомас демонструє своїм коментарем власну ерудицію...ех українець...
Анастасія Передрій Показати IP 22 Листопада 2010 23:07
Дивіться концерт незабаром в ефірі телеканалу "Аверс"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus