USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Попросив покататися». У Луцьку шахрай, якого за крадіжку Land Rover посадили на 7,5 року, подав апеляцію

22 Вересня 2022 22:41
Житель Волині вже чотири роки судиться з шахраєм, який вкрав у нього Land Rover. Спочатку шахрай прикинувся покупцем, а згодом серед білого дня викрав автомобіль на очах у власника.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Раніше повідомляли, що за крадіжку автомобіля Land Rover уродженця Ковеля посадили на 7,5 року. Однак він не погодився з рішенням суду першої інстанції та подав апеляцію.

Як розповів заявник, він пригнав з-за кордону машину на болгарських номерах. Позашляховик планував продати за понад дев’ять тисяч доларів і вже домовився про зустріч з потенційним покупцем. Коли ж покупець приїхав, то захотів покататися, аби випробувати авто.
Під час поїздки джип ззаду зачепило інше авто. Коли ж власник авто вийшов, аби розібратися, «покупець» разом з іншим учасником ДТП дали газу. Зловмисники поїхали в сторону Рівненщини. І хоча автокрадія швидко впіймали, автомобіля так і не знайшли.

Суд першої інстанції присудив підозрюваному сім років позбавлення волі. Проте той провини не визнав та подав апеляцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus