USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Поранений у США конгресмен - у критичному стані

15 Червня 2017 11:23
Поранений при збройному нападі в штаті Віргінія американський конгресмен Стів Скалізе знаходиться в критичному стані після перенесеної операції, інформує Радіо Свобода.

Крім лідера республіканської більшості в Палаті представників, постраждали ще три людини - два охоронці і працівник апарату Конгресу. Їх життю нічого не загрожує.

Сам нападник помер від поранень, отриманих під час затримання. Встановлено, що це - 66-річний Джеймс Ходгкінсон з міста Белвілл (штат Іллінойс), який був прихильником сенатора Берні Сандерса, який боровся, поряд з Хілларі Клінтон, за висунення кандидатом в президенти від Демократичної партії на виборах 2016 року. Дізнавшись про це, Сандерс засудив напад.

Ходгкінсон відкрив стрілянину на бейсбольної майданчику в місті Олександрія, де тренувалися конгресмени-республіканці. За словами одного з них, нападник спочатку запитав, до якої з двох партій належать та, хто грає на майданчику, а потім почав стріляти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus