USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Конгресмен США: для завершення війни на сході України не потрібні миротворці

16 Вересня 2017 19:29
У суботу, 16 вересня, у Києві на 14-тій щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) член Конгресу США Вілльям Гурд заявив, що для вирішення конфлікту Україні потрібні не миротворці ООН, а виведення військ РФ.

Про це повідомляє Новое Время.

"Для вирішення конфлікту не потрібні миротворці. Просто містер Путін має вивести звідти свої понад 900 танків і інші сили", – сказав він.

Крім цього конгресмен відзначив, що для ведення переговорів на цю тему ООН не потрібна.

5 вересня президент РФ Володимир Путін заявив, що підтримує введення миротворців ООН на Донбас. За його словами, наявність миротворців ООН на Донбасі "пішла б на користь". МЗС України заявило, що розміщення миротворчої місії на Донбасі може відбутися лише зі згоди української сторони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus