USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порізав зятя ножем: лучанин розповів, чому вистрілив тестю в голову

14 Січня 2019 14:50
Лучанин, захищаючись від п’яного тестя, який поранив його ножем, був змушений стріляти йому в голову. Причиною конфлікту став алкоголь і сімейна сварка.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів лучанин Олег О., з яким трапився цей інцидент 11 січня в мікрорайоні ЛПЗ.

Зі слів Олега, в той час в оселі перебував він, його дружина, дитина та родичка, а також тесть, який був у стані середнього алкогольного сп’яніння. Почалась сімейна сварка, під час якої тесть схопив ножа.

«Я був тверезий. Після того, як я його попередив, що застосую зброю, на яку маю дозвіл, він кинувся на мене і завдав проникаючої рани в бедро ножем. У відповідь я вистрілив йому в тулуб. Але його це не зупинило, тесть збив мене і замахнувся, аби вдарити ножем в шию. Проте промахнувся, прорізавши ножем мені ногу.

Я побачив, що по-іншому я його не зупиню і він мене заріже, тому вистрілив двічі чи тричі йому в голову», - розповів чоловік та додав, що він отримав колото-різані рани, а стріляв тільки для того, аби захистити власне життя.

На місце події викликали медиків та поліцію, триває слідство. Як розповів Інформаційному агенству Волинські Новини заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов вранці тестя перевели з реанімації в хірургічне відділення, його стан – стабільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ялинка Показати IP 14 Січня 2019 15:39
Новий рік - сімейне свято
Коментар Показати IP 14 Січня 2019 17:12
"...аби вдарити ножем в шию. Проте промахнувся, прорізавши ножем мені ногу." Олег, де шия, а де нога? Придумайте реальнішу казочку
Andrij до Коментар Показати IP 14 Січня 2019 19:35
он промахнулся и в падении выстрелил себе 4 раза в голову....
ВВ до Коментар Показати IP 15 Січня 2019 14:35
напевно хтось захищався, а не лежав очікуючи удару в шию.
Спостерігач. Показати IP 15 Січня 2019 14:27
Стрілянина сталась у помешкані того самого нещасного тестя. Господар вже другий рік не може вигнати цю погань зі своєї квартири. Теща 8 років тому померла, не витримала . І в цей раз, по доброму просив дати спокій йому, на що почув : ти тільки рипнись я тобі око виб'ю. Ось і понесло пенсіонера, за що йому таке щастя на старість років. Олешко Олег Владиславович, 11 лютого. 1987 року народження. Більше 10 років займається криміналом. Шахрайскими схемами виманив в українців більше 60 000 долларів. Серед них і наш земляк, підприємиць Ліщина. Після чого зробив банкрутом своє приватне підприємство. Два роки тому виготовляв підробні запрошення для роботи у Польщі, після чого наших волинян масово знімали з автобусів і повертали додому. Виготовляв не тільки звичайні а й Воєводські запрошення. На разі займається дешевими страховими полісами, в разі випадку які ні чого не покривають. В своїй "сім'ї" відзначився як жорстокий деспот. За проживання в бабусиній хаті вимагав з дружини старшого брата 10000 долларів, за відмову обілляв "царською водкою" свіжопригнану машину, чим її повністю зруйнував. На той час власниця автомобіля була на останньому тижні вагітності. За наступну відмову у сплаті "відступного" взірвав під відкритим нічним вікном немовляти не встановлений взривпакет, сила вибуху якого зруйнувала скло. Погрожує постійно розправою своїй матері, з якою зараз судиться за те що вона хоче його позбавити права на проживання. Свариться з тестем через відмову у розділі житла. Дружина цього покидька, Олешко Ірина 1984 р.н, підтримує чоловіка ,так як сама є такою. Брехнею робить йому алібі, прикриваючи злочинні діяння. Постає питання, чому така "людина" досі на свободі? У МВС заявили, якщо в суспільстві залишаться тільки нормальні люди то для чого ми тоді будемо потрібні. "Нелюди" на кшталт Олешка потрібні для порівняння!!! Волиняни, поміркуйте двічі кому ви несете свої гроші!
Коментар.. до Спостерігач. Показати IP 15 Січня 2019 18:23
Даний коментар був написаним Олешком. С. В. Відомий злодій кінця 90х початку 2000х Відомий як психічно хворий неадекват Нерах притягувався і притягується до кримінальних справ. Розбої грабежі. Погрози згвалтування неповнолітніх.. Остання його відома крадіжка Це. Пограбування ювілірного магазину Перлина Що у луцьку на Волі По даній особі.. Відкрито безліч крімінальних проваджень Но особа перебуває за кордоном
Лпз до Спостерігач. Показати IP 16 Січня 2019 21:40
Не вплітайте тещу. Теща померла за довго до того, як Олег з'явився в житті Ірини. По-друге всі сусіди підтвердять що тесть неадекват коли випиває, неодноразово визивали поліцію щоб його втихомирити. На Новий рік тесть пішов до сина бив вікна в хаті. Син неодноразово також піднімав руку на батька. Ніхто не знає життя Олешка О. Те що пишуть про нього смішно читати. Все брехня. А його рідний брат Олешко С. це взагалі хвора на всю голову людина. Ірина та Олег тримайтесь. Ви сильні.
Спостерігач. до Лпз Показати IP 17 Січня 2019 15:36
рівень стрілявшого нікчемний. Скоро все відкриється.
Відомий тричі злодій Показати IP 15 Січня 2019 20:16
Це мабуть весело по людям стріляти... Головне причину знайти. Навчив діда як жити треба у себе вдома.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus