USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

Порошенко підписав закон про мирне врегулювання ситуації на Донбасі

7 Жовтня 2017 13:15
Президент Петро Порошенко підписав Закон № 2167—VIII «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей», ухвалений Верховною Радою 6 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зокрема, закон визначає, що Україна у прагненні до відновлення територіальної цілісності залишається відданою мирному врегулюванню ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей на основі принципів та норм міжнародного права і Статуту ООН.

Також у законі відзначено, що суверенітет України поширюється на всю її територію, яка в межах міжнародно визнаного кордону є цілісною і недоторканною.

«Відповідальне голосування більшості допоможе нашій армії й надалі тримати оборону з мінімумом жертв, а дипломатам – посилити міжнародний тиск на Росію», - заявив Порошенко.

Порошенко додав, що ще під час першого ухвалення три роки тому чимало представників політичних сил «лякали жахіттями» щодо цього закону, але жоден негативний прогноз не справдився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 7 Жовтня 2017 21:47
раніше цього не можна було зробити???? чи мало ще молодих людей поховали та каліками поробили ??? мало людей без домівок лишилось??? сиріт мало??? ні одного сина політика не було на тій війні бо це не ато!!!! коли ви вже понаїдаетесь????????????????????
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 8 Жовтня 2017 02:26
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus