USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рада прийняла закон про парламентську опозицію

10 Квітня 2014 13:27
Рада прийняла закон про парламентську опозицію Народні депутати сьогодні прийняли з другого разу закон "Про парламентську опозицію". Перший раз голосування у Верховній Раді набрало лише 218 голосів, а вже другого разу – 233, - пише ТСН.

У новому законі "визначаються засади і гарантії здійснення опозиційної діяльності, як однієї з основ демократії, що має представницький та плюралістичний (багатоманітний) характер та забезпечує підзвітність і підконтрольність перед виборцями органів державної влади, їх посадових осіб, в спосіб, що не визначений іншими Законами України".

Крім того, в документі виписали, що таке парламентська більшість, а що таке парламентська опозиція. Нардеп Ганна Герман, яка нині входить до опозиційної парламентської фракції Партії регіонів, була проти прийняття цього закону й пропонувала його прийняти після президентських виборів. Свою позицію пояснила тим, що Юлія Тимошенко заявляла в ефірі одного з телеканалів, що цей закон буде прийнятий найближчим часом. Тож Герман не захотіла підтримувати передвиборчу обіцянку Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 10 Квітня 2014 14:58
Главная / ЭКОНОМИКА Для правительственных столовых накупили ягнятины по 380 грн/кг 10 апреля, 11:15 | Утро.UA 7 миллионов гривен выделят из бюджета страны на продукты питания для правительственных столовых №1 по ул. Банковая и №2 по ул. Шелковичная, 1. Издание "Наші гроші" ссылаясь на информацию Вестника госзакупок сообщает, что ГП Государственное управление делами («ДУСя») по обслуживанию официальных мероприятий «Гарант-сервис» по результатам тендеров заключило ряд соглашений на поставку продуктов питания на общую сумму 7 млн гривен. Так, например, мясо и мясопродукты обойдутся в 4,45 млн гривен. Ягнятина - 380 гривен за кг, свиная корейка на кости – 69 грн/кг, свиная корейка без кости - 72 грн/кг, свинина запеченная в черносливе - 81,59 грн/кг, говяжий язык в сале - 97,87 грн/кг, Дарницкий балык - 161,81 грн/кг. Еще 2,55 млн гривен будет потрачено на молочные продукты и сыры. Особого внимания заслуживают следующие сорта сыров: итальянский "Пармиджано Реджиани" - 351 грн/кг, итальянский "Грано Падано" - 264,6 грн/кг, французский "Мини Бейби Бель" - 218,75 грн/кг. Что касается тендеров на закупку фруктов, рыбы и других продуктов, то "Гарант-Сервис" пока их не объявлял. Многие пользователи соцсетей крайне негативно отреагировали на столь дорогие продукты для правительственных «общепитов». По мнению обычных украинцев, подобные затраты выглядят нелогичными на фоне экономического кризиса, урезании соцпрограмм и замораживании минимального прожиточного минимума. Напомним, в прошлом году в правительственных столовых подавали спинки осетра холодного копчения экстра по 495 грн за кг, зеленый лук - по 168 грн/кг и всеми известную малину за 672 грн. Хорошо живем!!!!!!!!!!!!!
громада Показати IP 10 Квітня 2014 16:30
Нехай Пустовіт почитає і своїм депутатам з БЮТ і Свободи покаже, а то їздить по районах і людям локшину вішає про корупцію, як людям зробити краще жити, все для людей, він "слуга" народу...а влада не змінилась - змінились обличчя і прийшли більш зголоднілі, які хочуть нажитись от і вся "революція"!!!:( Далі буде...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus