USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Порошенко спробує підняти собі рейтинг за допомогою конфліктів. Думка

14 Жовтня 2018 18:08
Якщо чинний президент України Петро Порошенко спробує підняти свій рейтинг перед виборами за допомогою провокування різних конфліктів, то першою чергою, ці конфлікти будуть спрямовані проти нього самого. Як передає PRпортал, така заява пролунала від українського політолога Ростислава Іщенка.

За його словами, Порошенко намагається підвищити свій рейтинг ініціативами в тих областях, які виражені в його гаслах, - в вірі, мові і в армії, але, незважаючи на всі зусилля, президенту належить зробити вибір між прощанням з владою і силовим варіантом збереження при владі.

«Єдиним плодом його роботи в цьому напрямку стало підведення України на межу громадянської релігійної війни по всій території України. Однак ця ситуація, скоріше, становить для нього небезпеку, ніж дає перевагу, оскільки це не той конфлікт, який можна розпалювати і гасити вручну. А тут вона (війна) буде йти повз Порошенка і невідомо, як вона для нього складеться. Він ініціює процеси з високим рівнем каталізації. І він їх не контролює», - заявив політолог. За його словами, якщо в Україні буде спровоковано якийсь новий конфлікт, він буде направлений тільки проти Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 14 Жовтня 2018 19:06
НАЙПЕРШИМ, хто зацікавлений у розпалюванні конфліктів в Україні, є парашка
Я Показати IP 15 Жовтня 2018 06:22
він вже розвязав конфлікти - через мову і релігію..як у 90-х робили..ті самі граблі
SerjIQ Показати IP 15 Жовтня 2018 09:37
Ну и бред.
ан Показати IP 16 Жовтня 2018 11:18
скрізь лізе там де не треба .Щоб показати шо хоч шось робить
Навуходоносор Показати IP 25 Жовтня 2018 21:35
А кто выбрал парашку, как выразился "скептик", кто разрушил основы государственности? Уверен, что тысячи подобных "скептику" опускали бюллетени в урну 25 мая 2014 года именно за него. А сейчас предают анафеме, репы свои глупые чешут, приговаривая; "Так сі стало, що зробиш - на все воля божа..." И в 2019 году сотни тысяч новых "скептиков" опять пойдут на избирательные участки для того, чтобы избрать себе нового старого "пастуха". Но все это бессмысленно, ибо "пастуха" этого метрополия давно уже назначила, процент голосов за него для ЦИК написаны, загоны ею подготовлены, вышколенные бараны-провокаторы из СМИ имеются в изобилии и под многоголосое блеяние о светлом будущем новые и старые "скептики" изберут себе новое ярмо на шею на следующие пять лет. И уже в 2024 году постаревшие на пять лет новые "скептики" (если доживут до тех пор) опять будут обзывать нового "пастуха" новым "парашкой"...И так до седьмого пришествия будет, до тех пор, пока не воцарится Новый Иерусалим на всей территории нынешних гоев. Господи, прости их грешных, не ведают, что творят! Аминь!
хехъ до Навуходоносор Показати IP 28 Жовтня 2018 18:27
Небу фиолетово, что делается на земле... Это темень выдумывает о Небе небылицы, строит храмы и прочая, дабы прожить на земле вкусно и жирно))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus