USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Партія влади втрачає рейтинг через події тижня

19 Листопада 2016 18:04
У блогосфері пишуть про падіння рейтингу Президента за останній тиждень.

Так, блогер Євгеній Істрєбін пише:

Проаналізуємо в хронологічному порядку, щоб краще зрозуміти, куди котиться партія Порошенко.

Передмова - весь минулий тиждень ЗМІ обговорювали чутки про майбутні мітинги під НБУ.

Субота - Президент анонсував закон про виплату горе-вкладникам.

Понеділок - відставка Деконаідзе і Марушевської. Початок мітингів під НБУ.

Вівторок - внесення у ВР закону про виплати горе-вкладникам банку Михайлівський, і голосування слухняних депутатів за вказаний закон.

Середа - абсолютно випадково з'ясовується, що Київенерго завищило рахунки в платіжках киян. Гройсман загрожує всіх покарати. Київенерго виправдовується.

Ввечері проходить засідання комісії ВР, де обговорюють зняття недоторканності з Новінського. Коміссія зависла - рішення не прийнято.

Четвер - Transparency International опублікувало звіт про те, що Україна вийшла на перше місце за рівнем корупції. Луценко, Порошенко, Аваков і інші - це перемога!

П'ятниця - ось тут слід зупинитися і більш детально розглянути новини. МВФ опублікував заяву керівника місії Рон ван Родена, якого цитує прес-служба МВФ.Там йдеться про те, що грошей ви не отримаєте до тих пір поки не почнете боротьбу з корупцією, також МВФ очікує вироків для високопоставлених корупціонерів - це перше.

Друге - реформи! Податкова і пенсійна!

Третє - бюджет тільки за програмою, яка затверджена заздалегідь, і ніяких Гройсмановскіх МЗП-3200.

У п'ятницю МВФ зрівняв партію влади зрівняв з звичайним злодієм.

І в завершенні тижні СБУ з ГПУ просто порадували роликом про затримання російських агентів, які намагалися вивезти Богданова на територію РФ.

Ще кілька таких плідних тижнів і "привіт, Липецьк".

Тим часом, Голова фракції "Радикальної партії" Олег Ляшко на засіданні ВР демонстрував колегам проект Постанови Про початок процедури усунення Порошенка П. О. з поста Президента України в порядку імпічменту", - пишуть Українські Новини.

Зміст документа, з яким ходив по сесійній залі депутат, потрапив в об'єктив фотокореспондента Українських Новин Богдана Бортакова.

Зокрема, у проекті Постанови пропонується не тільки почати процедуру імпічменту, а й створити "Спеціальну тимчасову слідчу комісію з розслідування дій Президента".

"1. Почати процедуру усунення Порошенка П. О. з поста Президента України в порядку імпічменту. 2. Створити Спеціальну тимчасову слідчу комісію з розслідування дій Президента України Порошенка П. О. в складі народних депутатів України, запропонованих фракціями і депутатськими групами Верховної Ради України. 3. Включити до складу спеціальної слідчої комісії, спеціального прокурора та спеціальних слідчих, запропонованих депутатськими фракціями і групами ВР", - йдеться в проекті документа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сераховичі Показати IP 19 Листопада 2016 18:27
Усим чим завгодно задурюють голову і жодного конкретного навіть маленького кроку чи навіть натяку про боротьбу з корупцією! То про який рейтинг можна мріяти? Жаль.що влада продовжує думати .що люди такі дурні і нічого не розуміють?
Василь до Сераховичі Показати IP 19 Листопада 2016 18:56
Після вашого коменту візразу згадався анекдот: "... воно ж бідненьке все розуміє, тільки ж сказать не може ...".
Анонім Показати IP 19 Листопада 2016 18:37
у всіх президентів УРкаїни рейтинг однаковий - нижче плінтуса. просто у нинішнього він впав найшвидше
Василь Показати IP 19 Листопада 2016 18:54
Дуже правильна постанова - зловити щуку та вкинути у річку для тимчасового утримання під вартою.
Героям слава Показати IP 19 Листопада 2016 20:59
За прошедший год Украина опустилась в рейтингах: верховенства закона с 70 на 78 место, глобальной конкурентоспособности с 79 на 85 место, экономических свобод со 128 на 135 место, логистической эффективности с 61 на 80 место, инвестиционной привлекательности с 89 на 130 место. Transparency International определил Украину, как самую коррумпированную страну Европы, а Credit Suisse - как самую бедную... Ну как вам картинка маслом?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus