USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко запропонував провести дебати 14 квітня

7 Квітня 2019 20:20
Президент України Петро Порошенко заявив, що чекає кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати 14 квітня на стадіоні НСК Олімпійський.

Цю заяву він зробив в ефірі телеканалу Україна.

«14 квітня, в наступну неділю, я на Республіканському стадіоні (нині НСК Олімпійський), саме там, де запропонував пан Зеленський, чекаю його для проведення дебатів», – заявив Порошенко.

«Думаю, 19 або 20:00 – буде оптимальним часом», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ато Показати IP 7 Квітня 2019 21:05
Хочемо щоб Зеленський переміг на виборах!!!!! А то вже цей Президент своїми недолугими реформами "замучив" І ще почитавши пости у Феусбуці багатих людей які проти Зеленського, ще раз підкреслює що корупція в нашій країні процвітає. Почитайте пост у Фейсбуці Насті Власюк, батько працює директором на заводі у олігарха Івахіва, а вона навчається в Польші і як пише хоче приїхати і будувати країну, питання як будувати,так як зараз Президент своїх без освіти відповідної ставитить на пост Прокурора ?! Успіхів Зеленському!
Петя липецкий Показати IP 7 Квітня 2019 21:28
Вони тобі не допоможуть.
ДоАто Показати IP 7 Квітня 2019 22:14
Так вірно, треба давати дорогу новим людям,якщо старі нічого за 5 років не змогли зробити! А тільки все подорожчало комуналка продукти і тд, невже ті хто за чинного президента не розуміють, що це крах!! А та що в Польші я прочитав так насисала в Фейсбуці, а що їй , вона ж в Польші. А в Україні кожен тиждень хтось помирає в АТО і калічаться і батьки без сина , діти без батька, а та що виросла в заможній сім"ї може розказувати який Зеленський, який сам вибився без батьків в люди. І хіба та допичувачка йому диплом продавала, що написала, що Зеленський диплом купив! Однозначно за нового за Зеленського!!!! А дебати Порошенку не поможуть!
Власюк Лена Показати IP 7 Квітня 2019 22:16
Я за зміни за Зе!
Анонім Показати IP 7 Квітня 2019 22:44
Главсвин даже на майдане сядет анализы в коробок сдавать, лишь бы у кормушки остаться! -))
пенсіонери до Анонім Показати IP 8 Квітня 2019 23:07
на нари цей брехливий Шоколадний надовго засяде за крадіжнитцтво пенсій і розкрадання з свинями-подєльніками оборонпрому та за бездарне керування г*внокомандувача

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus