USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко заробляє мільярди доларів на схемі Роттердам+, – нардеп

19 Березня 2018 15:28
Президент України Петро Порошенко заробляє мільярди доларів за допомогою схем Роттердам+. Таку заяву зробив народний депутат Олександр Онищенко, відповідаючи на питання журналіста ТСН, передає "Страна".

Згідно з даними Онищенка, частка президента України в схемах методики формування ціни на паливну складову (вугілля) при виробництві електроенергії тепловими електростанціями (Роттердам +) становить мінімум 50 відсотків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СХЕМА РОТТЕРДАМ+: ЯК УКРАЇНЦІ ПЕРЕПЛАТИЛИ АХМЕТОВУ ПОНАД 25 МІЛЬЯРДІВ

"Це тільки з одного. Уявляєте скільки у нього бізнесу навколо? Ну уявіть. Центренерго. Торгівля вугіллям. Його ж Рошен, який тільки розвивається. Всі банки під його контролем. Сто банків поклали. Ворушилін, його людина, всі найкращі активи передає його компанії, його бізнесу. За весь час у нас нових бізнесменів не з'явилося. У нас є тільки бізнесмени, які збанкрутували, втрачаючи свої активи. А нового нікого не з'являється. Жоден інвестор не зайшов в Україну", - розповів Олександр Онищенко і додав, що Порошенко і його оточення бачать країну, як свій бізнес і всі активи закуповують на себе, на підставні компанії.

Журналіст уточнив: "Тобто 5 мільярдів доларів на рік?"

"Я думаю він 100 відсотків має цю суму. У нього є фінансовий духовний натхненник, який ці ідеї підкидає - Макар Пасенюк. Відстежує пересування щодо грошах. Розповідає це. Визначає, хто у нього на цей момент фінансовий конкурент. На кого потрібно звернути увагу. Кого потрібно знищити", - відповів Онищенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Трутень Т. Показати IP 19 Березня 2018 15:38
Як народнообраний гарант Конституції , Петро Олексійович заробляє і старається "напевно" для України ...??? Це моя особиста думка ...!!! Він не зможе народні гроші положити в "особисту" кишеню , він чесний , ми його обирали , ми йому повірили , а він нам обіцяв-в-в... Про це чуть пізніше.
лучани Показати IP 19 Березня 2018 15:45
Злодій ,якого шукають робить звинувачування.
Анатоль_ Показати IP 19 Березня 2018 16:05
А я старий баран ше за того Порошенка голосував
Любчик Показати IP 19 Березня 2018 18:37
Америку відкрили?
Анонім Показати IP 19 Березня 2018 21:03
то були кровосісі, а тепер у нас ПРЕЗИДЕНТ-УПИР
777 Показати IP 22 Березня 2018 11:55
В нормальних країнах він вже разів 20 мав піти в відставку, але тільки не в Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus