USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Портнов подав позов проти Порошенка, його партії і «Прямого» за образу честі та гідності

15 Серпня 2019 18:31
Колишній заступник глави адміністрації експрезидента Віктора Януковича Андрій Портнов подав позов проти колишнього президента Петра Порошенка, партії «Європейська солідарність» та телеканалу «Прямий».

Про це він інформує у своєму Telegram-каналі, де й опублікував позовну заяву.

«Друзі, цей позов за тупість. Петро Олексійовичу, чекаю в суді Вас, Вашу злодійську зграю і Ваш телеканал. Про дату засідання повідомлю пізніше», – йдеться у повідомленні.

Згідно з документом, Портнов вимагає спростувати недостовірну інформацію про нього, яка була поширена Порошенком та оприлюднена на сайтах «Прямого» та «Європейської солідарності».

Так, у позові йдеться, що 12 серпня Порошенко заявив: «...Матеріали «справи моряків» не зважаючи на таємницю слідства були передані ДБР пану Портнову, який потім передав цю інформацію Російській Федерації, а конкретно постійному представнику РФ в ООН Василю Небензю».

«Вказана інформація, поширена про позивача, є такою, що порушує його особисті немайнові права: зачіпає честь та гідність, а також завдає шкоди діловій репутації, а тому порушені права позивача підлягають судовому захисту шляхом визнання поширеної інформації недостовірною та спростування її відповідачами», – йдеться в заяві.

Портнов просить визнати дану інформацію на обох сайтах недостовірною та зобов’язати «ЄС» та «Прямий» спростувати її протягом п’яти календарних днів з дня набрання рішенням у даній справі законної сили шляхом розміщення на веб-сайтах вступної та резолютивної частини рішення суду по цій справі під заголовком «Спростування».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 15 Серпня 2019 18:34
Правильно зробив. Пана Порошенко треба нагинати безжально. Щоб кожен день своєї чергової депутатської каденції ходив на пятигодинні допити в нові антикорупційні органи, створенням яких він хизувався 24/7
Анонім Показати IP 17 Серпня 2019 01:31
а кращеби булоби відразуж закулявлобити ганебного петька порошенка пенсії крадучого у всих пенсіонерів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus