USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Порошенко шантажував Садового сміттям: мер Львова опублікував угоду з Президентом

8 Лютого 2019 16:39
Міський голова Львова, кандидат в президенти України Андрій Садовий опублікував угоду, яку йому нібито пропонували на підпис від імені президента України Петра Порошенка в обмін на вирішення питання про утилізацію сміття у Львові. Умови «угоди» він оприлюднив у Facebook.

«Після початку сміттєвої блокади Львова мене запросили на Банкову і запропонували підписати угоду. Суть дуже проста – я передаю фракцію «Самопоміч» в парламенті під контроль БПП і гарантую особисту лояльність. В той же час президент обіцяв дати команду припинити блокаду», – заявив Садовий.

Він додав, що правдивість своїх слів він готовий доводити в суді під присягою разом з главою фракції «Самопоміч» Олегом Березюком, якому вручили документ в руки.

У документі, опублікованому Садовим, йдеться, що «Сторона 1 і Сторона 2 з метою забезпечення сталого розвитку Української держави та проведення реформ» домовилися про те, що «Самопоміч» не критикує і публічно підтримує дії президента.

Крім того, вона повинна не менше 26 голосами голосувати за ініційовані президентом і його партією закони і протистояти політикам, активістам, журналістам та бізнесу, які знаходяться в опозиції до президента і його партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Провізор Показати IP 8 Лютого 2019 17:25
Що це за кусок туалетного паперу? Без підписів і печаток і взагалі без розпізнавальних знаків) Це на скільки треба бути цинічним щоб впихнути людям оцей кусочок бумажки і сказати що мера по ній заставили в місті зробити бардак)) Садовий власноруч засрав місто і ще й по його вині загинули люди.
Я Показати IP 8 Лютого 2019 17:28
одне закралось а друге заср*лось.... обоє домовляються
Лучанка Показати IP 8 Лютого 2019 23:48
Дешевенький піар. Хоча чорний піар теж працює... Бридотя, а не політики..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus