USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Посада губернатора Тернопільщини оцінюється у $2−3 млн, – нардеп про «плівки Єрмака»

31 Березня 2020 12:35
Призначення на посаду голови Тернопільської обласної державної адміністрації корупційним шляхом оцінюється у $2-3 млн – така сума була озвучена в скандальних «плівках Єрмака».

Про це журналісту НВ розповів Гео Лерос, народний депутат, який опублікував записи з нібито «продажем» державних посад братом голови Офісу президента.

«Можна було бачити факт торгівлі посадами: гроші, суми. Я [бачив] якісь уривки . Я чув [на записах], що за призначення губернатора Тернопільської області – $2 млн або $3 млн, – якісь такі цифри були», – зазначив нардеп.

Відео, на яких брат керівника Офісу президента Денис Єрмак імовірно обговорює питання корупційного призначення на державні посади, 29 березня опублікував народний депутат з фракції Слуга народу Гео Лерос. Пізніше він скерував з цього приводу звернення до НАБУ. Потім, після ще одного звернення нардепа, САП відкрила кримінальне провадження.

Сам керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що подасть заяви до СБУ і ДБР через опубліковані відеозаписи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українець Показати IP 31 Березня 2020 13:29
То навіть не корупція - то свідчить про виродження уже на генному рівні ! Скоро пересвідчимося про яловість САП, СБУ, ДБР, побачимо пургу в адресу народу і повторне явлєніє перед екранами з виглядом ніби нічого і не сталося з аргументацією, шо то була чорна заказуха. Вони такими були, є і будуть. Народе України, ви нарешті прозрієте ?
Сераховичі до Українець Показати IP 31 Березня 2020 17:20
Але складається враження ,що від народу залишились лише ті з 27% які не голосували за чинну владу.
Корiнний лучанин Показати IP 31 Березня 2020 14:34
" огласите , пожалуйста,весь список"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus