USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Пощади не буде»: у Волиньраді – суперечка щодо переселення управління ОДА

11 Лютого 2021 12:17
Управління агропромислового розвитку пропонують переселити з займаного приміщення на проспекті Перемоги на Київський майдан. Проте управління – проти.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 4 чергової сесії обласної ради 11 лютого.

Під час обговорення одного з питань порядку денного, депутат Іван Смітюх висловив занепокоєння тим, що управління агропромислового розвитку облдержадміністрації виселяють з приміщення, у якому вони зараз працюють.

У відповідь на це, голова облради Григорій Недопад зауважив, що представники управління вводять депутатів в оману, оскільки ніхто не виганяє їх на вулицю. Згаданий підрозділ ОДА просто пропонують переселити на Київський майдан, в приміщення обласної ради.
«В них борги залишаються, а ми пропонуємо знайти кабінети і переселити на Київський майдан, 9. Нам треба шукати приміщення для спортсменів-інвалідів, для швидкої допомоги, щоб було близько біля залізничного вокзалу», – повідомив він.

Водночас голова облради звернувся до начальника управління Юрія Горбенка з проханням не вводити депутатів в оману.

«Якщо хтось далі буде вводити людей в оману, Юрію Мефодійовичу, я звертаюся до вас, пощади не буде. Я обіцяю: ми тоді вас і сюди не пустимо, оскільки ви людей накручуєте. Мені, мабуть, тільки Зеленський не дзвонив з питанням, чого ми вас виселяємо, а ми вас переселяємо. В нас не той час, щоб департамент займав 50 чи 80 кабінетів», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
скептик Показати IP 11 Лютого 2021 12:24
та їх треба взагалі порозганяти. толку від них ніякого
123 до скептик Показати IP 11 Лютого 2021 13:00
ЯК який толк, а день с/г працівника хто на повну буде святкувати?)))))
скептик до 123 Показати IP 11 Лютого 2021 19:09
у них кожен день свято, бо зряплату на халяву отримують
Тітка Показати IP 11 Лютого 2021 12:35
Горбенко давно повинний вирощувати редиску на дачі.Таких керівників_греблю гати.Тай взагалі навіщо цей департамент потрібний?Держплан,нормативна база,колгоспи з радгоспами_це вже історія.А без них,яку функцію виконує цей департамент? Статисти фермерських і людських господарств?
Конюх Їван із Свинюх Показати IP 11 Лютого 2021 12:48
Лебедина пісня Горбенка !
Раба корова Показати IP 11 Лютого 2021 13:01
Ми нє сєєм, нє пашем, нє строім - ми гордімся общєствєнним стоєм ! Ото тільки спробуєте переселити і тут же впаде добовий приріст, надої, врожайність зернових, шовковистість баранячої вовни і зникнуть посіви льону !
Глаз божий Показати IP 11 Лютого 2021 13:07
Панове рукойводящіє аграріями ! А хіба для вас є різниця, в якому приміщенні нічого не робити ?
Мабуть Показати IP 11 Лютого 2021 13:22
Ті аграрії документи на приватизацію уже оформляють на ту будівлю раз так переживають
З часом до Мабуть Показати IP 11 Лютого 2021 13:41
З часом, не зразу. Але те приміщення "нічиїм" довго не простоїть.
До роботи ! Показати IP 11 Лютого 2021 13:28
А шоби не чекати чергового етапу адмінтерреформи і поки триває пленарне засідання облради доцільно розглянути питання про переселення також фінансового управління, управління освіти, медицини разом з тими колгоспниками до приміщення обласної ради ! Чого чекати ? Через рік, в кращому випадку для них два, буде утворено префектуру ! А там буде достатньо по одному-два профільних радники і площ вільних з'явиться, хоч шаром покаті !
Богдан Сташинський Показати IP 11 Лютого 2021 17:02
Половина структурних підрозділів облдержадміністрації - повний непотріб !!! Як у функційному плані так і в персональному. Треба створювати структуру подібну виконкому обласної ради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus