USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Аграрному управлінню ОДА передають приміщення площею понад 450 квадратів

15 Березня 2021 14:36
Управління агропромислового розвитку отримає нове приміщення у Луцьку.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА № 110 від 10 березня.

У документі зазначається, що на баланс управління агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації передається нерухомість, яка перебувала на балансі відділу фінансів Луцької районної державної адміністрації.

Зокрема, передається адміністративне приміщення, площею 464,4 кв м, розташоване за адресою: місто Луцьк, вулиця Шевченка, 41. Воно знаходиться на земельній ділянці площею 0,0643 га.

Нагадаємо, управління агропромислового розвитку донедавна знаходилося за адресою проспект Перемоги, 14 у будівлі, яка належить Волинській обласній раді. У 2021 році управління попросили переселитися. Як вказувалося, ця будівля нераціонально використовується: мовляв, зараз не той час, коли управління може дозволити собі мати півсотні кабінетів.

Читати ще: «Пощади не буде»: у Волиньраді – суперечка щодо переселення управління ОДА

Як повідомив голова облради Григорій Недопад, в обласної ради на це приміщення вже є певні плани. Зокрема, там хочуть розмістити Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги. Управлінню пропонували переїхати на Київський майдан у будівлю обласної ради, однак структурний підрозділ ОДА на це не погодився і вирішив самостійно пошукати собі приміщення.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
володимир Показати IP 15 Березня 2021 15:35
для ого це управління взагалі потрібне чим воно корисне
ветфельдшер Показати IP 15 Березня 2021 16:19
Аграрний сектор області давно приватний, колгоспів немає, існує купа фермерських асоціацій, об*єднань, конфедерацій і інших ацій. Навіщо департамент, які сьогодні його функції? Чим керувати? Потоками повітря над кукурудзою?! Якби ще рік побув на посаді Гунчик, Горбенко давно вже вирощував у себе біля хати полуницю. Гунчик першим в Україні серед областей ліквідував посаду заступника ОДА з агарарних питань. Нехай собі за свій рахунок винаймуть однокімнатну квартиру і човпуться нах там всі на купу. Або десь в селі в закинутому колгоспному хліві чи в сараї.
123 Показати IP 15 Березня 2021 16:31
вангую, що Перемоги, 14 скоро продадуть
Цьоця Манька Показати IP 15 Березня 2021 18:31
Сповзає департамент ближче до русла Стира ! Видно, будуть коноплі мочити !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus