USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Потрібна ще одна операція в Індії: 2-річному малюку з Волині збирають допомогу

27 Липня 2021 08:00
Дворічному Артему Січковському з Турійська потрібна термінова фінансова допомога для продовження лікування. Хлопчик народився з дуже рідкісною патологією – синдром П’єра Робена. Дитина не могла самостійно дихати під час сну. Нещодавно в Індії Артемка прооперували. І його стан трішки покращився, однак попереду – ще одна операція за кордоном.

Про це пише БУГ.

В Артема Січковського – вроджена вада дихальних шляхів. Один випадок цієї хвороби трапляється на 8,5 тисячі людей. Таких діток легко впізнати ззовні. У них ніби стесані підборіддя – занадто коротка нижня щелепа. Раніше сон для хлопчика становив смертельну небезпеку. Адже він задихався, тож мусив спати лише з трубкою, на кисневому концентраторі та під пильним наглядом.

Завдяки небайдужим людям, які відгукнулись на чужу біду, в Артемка з’явився шанс на одужання: лікарі в Нью-Делі (Індія) зробили складну і життєво необхідну операцію.

За словами мами хлопчика, стан його здоров’я значно покращився: зараз він дихає самостійно і спить уже без трубки і кисневого апарата.
Багатодітна родина Січковських дуже вдячна всім, хто долучився до збору коштів. Однак змушена знову кидати клич про допомогу і звертатись до всіх небайдужих. Адже Артемка необхідно долікувати. На вересень в нього запланована ще одна операція. Знову ж таки в Індії. Цього разу потрібно зняти апарати, вмонтовані в голову хлопчика раніше.
«Дуже дякую усім небайдужим. Усім, хто відгукнувся і допоміг нам. Бо самотужки я б ніколи не змогла зібрати таку суму. Й мого синочка не прооперували б. Це все завдяки людям. Дитинка зараз вже може дихати самостійно. Без апарата. Але у вересні Артемка потрібно буде ще раз прооперувати.

Зі щелепи необхідно зняти апарати, які встановили на попередній операції. І нам знову ж таки потрібні кошти. У нас їх не має. Тому вкотре звертаюсь за допомогою до небайдужих людей. Допоможіть долікувати мого сина», – наголосила Тетяна Січковська.

Вона зауважила, що 10 вересня потрібно летіти в Індію. Операція в клініці Нью-Делі вартує 15 тисяч доларів. Для сім’ї – це захмарна сума, зібрати яку самотужки нереально та й часу обмаль. Тому вкотре уся надія на небайдужих людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus