USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Потужний снігопад забрав життя 11 туристів в горах Індії

23 Жовтня 2021 14:59
Щонайменше 11 людей, серед яких гірські туристи, носії і гіди, загинули на півночі Індії через потужний снігопад, повідомляє телеканал NDTV. Тривають пошуки зниклих безвісти альпіністів, передає УНН.

За інформацією NDTV, група з 17 туристів разом з супроводжуючими зникла в штаті Уттаракханд в минулий понеділок, 18 жовтня. Гірські туристи здійснювали перехід через гірський перевал Ламкхага. Кільком членам групи вдалося дістатися до притулку, де вони повідомили про те, що трапилося. Після цього рятувальники почали пошуки туристів.

20 жовтня до пошуків зниклих також підключили індійських військових. Роботи ведуться із залученням гелікоптера. На ранок 23 жовтня двох учасників групи виявили живими, знайдено 11 тіл загиблих.

Наразі тривають пошуки ще чотирьох людей. Відомо, що всі учасники були з Індії. Вони прибули на північ країни з Нью-Делі і штату Західна Бенгалія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus