USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Повертається в політику: Трамп готує серію мітингів у США, – ЗМІ

14 Травня 2021 10:34
Колишній президент США Дональд Трамп готується до організації мітингів у США, щоб повернутися у велику політику.

Про це повідомляє The New York Post з посиланням на обізнане джерело з оточення експрезидента, передає УНІАН.

Згідно з інформацією, перший мітинг запланований вже на червень. Графіки решти мітингів ще узгоджуються, тому дати і місця проведення поки не оголошені.

Крім того, Трамп нібито готує великий мітинг на День незалежності США, що святкують 4 липня.

Експрезидент не виступав на мітингах з 6 січня, проте він не виключав можливості балотуватися на пост президента США у 2024 році.

Нагадаємо, Палата представників Конгресу США 13 січня 2021 року оголосила імпічмент президенту США Дональду Трампу. Його звинувачували у підбурюванні до заворушень і штурму будівлі Капітолію, які відбулися 6 січня під час обговорення результатів виборів.

6 січня у Вашингтоні сотні прихильників Трампа увірвалися в будівлю Капітолію, коли там проходило спеціальне спільне засідання обох палат Конгресу з питання підрахунку і затвердження голосів колегії вибірників на виборах президента і віце-президента Сполучених Штатів.

Після кількох годин заворушень поліція звільнила будівлю Капітолію від протестувальників. Спецзасідання відновилося, і конгресмени затвердили перемогу на виборах президента кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

Дональд Трамп є єдиним президентом США, якому Палата представників двічі оголошувала імпічмент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тітка Показати IP 14 Травня 2021 10:43
Ще одному "дах рвонуло".Не дивно молодим,а тут старий поршень не може вгамуватися,що профукав так безцеремонно,щей старішому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus