USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Повідомили подробиці ДТП у Луцьку, в якій загинув 10-річний хлопчик

5 Вересня 2020 16:08
У поліції з‘ясовують обставини летального ДТП, в якій загинула дитина.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Сьогодні пообіді 50-річний водій транспортного засобу Газ-3307 здійснив наїзд на 10-річного хлопчика. Автопригода трапилася по вулиці Дубнівській у Луцьку. З важкими тілесними травмами дитину доправили у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні. Там, через годину після ДТП, від отриманих травм хлопець помер.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами

Деталі автопригоди з‘ясують слідчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Марина Показати IP 6 Вересня 2020 12:10
Велика втрата і горе батьків. Сумно неймовірно. На дубнівський машини літають. Школа, садочок і шалений рух. Довічне таким водіям.
Віктор Показати IP 7 Вересня 2020 22:17
Я розумію горе. Но журналюгі з своїми заявами дістали. Хватить піаритьсь на горі других людей.
Андрій Показати IP 8 Вересня 2020 23:42
А хто винен у цьому??? Чому у Осло за рік не одного смертельного ДТП? Чому у сусідніх країнах Польща, Литва "Лежачий поліцейський" шириною у 3 метри? Чому та людина вчинила ДТП на транспортному засобі, який би за кордоном давно б пустили на брухт??? Не кажучи, що той чоловік виживає за копійки і можливо від тої "*лядскої вдади" будучи за рулем здійснив наїзд...??? Нас тримають за "Лайно" 20 з гаком літ, грабують, знущаються, заводять у глухий кут... З кожним роком все більше і більше! Земля Пухом тому хлопчикику, але поки "МИ" будемо і надалі під тими ******** у нас не коли не буде толку...
Олександр Показати IP 9 Вересня 2020 09:42
Винен той хто відповідає за організацію руху транспорту по місту не можна ставити зупинки перед пішохідним переходомц

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus